Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Bent u op zoek naar een voordelige bevestiging voor uw badgehoesjes of badgehouders? Dan is SPRINTIS de juiste keuze voor u! Beursbadges of ook personeelsbadges worden in veel verschillende sectoren gebruikt, zoals de evenementenindustrie, maar de badges zijn ook noodzakelijk in grote bedrijven en ziekenhuizen. Clips, klemmen of koord zijn essentieel om je badge aan je kleding te bevestigen. We hebben ook magnetische houders voor naambadges en een combinatieclip met spelden in ons assortiment.

smag® magneet voor naambadges, zelfklevend smag® magneet voor naambadges, zelfklevend
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Magneet voor naambadges, zelfklevend Magneet voor naambadges, zelfklevend
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Best Price

Houd je badge altijd op zijn plaats met de badgeclips van SPRINTIS.

Badgeclips zijn een zeer goede manier om badgehoesjes en naamplaatjes aan je kleding te bevestigen. De verschillende soorten badgeclips kunnen snel en eenvoudig aan je kleding of tas worden bevestigd. Clip, magneet, combiclip of speld: met de badgeclips van SPRINTIS heb je je badge altijd snel en betrouwbaar bij de hand. De naambadgeclip met kunststof drukknop, geschikt voor alle badgehouders met sleufgat en eurolock, kan dankzij het lipje stevig worden gesloten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je je pasjeshouder verliest. Naast de klassieke ID-kaarthouders vind je ook kaartclips met een combinatieclip of magnetische houders. Onze 360° draaibare combinatieclip is bijzonder geschikt voor bevestiging aan jassen, overhemden en blouses.

Toepassingsgebieden voor badgeclips

Of het nu voor personeelsbadges of bezoekersbadges is, bij ons vindt u de juiste badgeclip voor uw doeleinden voor het handig en comfortabel dragen van badgehoesjes of kaarthouders. Met de hoogwaardige ID-kaarthouders van SPRINTIS kunt u uw ID-kaarthoezen in veel toepassingsgebieden gebruiken:

  • Voor bezoekerspassen
  • Voor personeelspassen
  • Voor klantenpassen
  • Voor fabriekspassen
  • Voor deelnemerspassen
  • Voor obers
  • Voor verkooppersoneel

Badges samenstellen met SPRINTIS producten

In ons assortiment vindt u verschillende soorten badgeclips: clip-on, clip-on, magnetische clips of plastic lussen. Kies de juiste badgeclip voor uw behoeften! We hebben ook bijpassende ID-kaarthoesjes en ID-kaart jojo's in ons assortiment. Zo kun je je eigen individuele badges samenstellen.

Koop nu badgeclips tegen een geweldige prijs bij SPRINTIS

Dankzij onze grote voorraad kunnen we zelfs grote bestelhoeveelheden ID-kaartaccessoires in zeer korte tijd verwerken. Uw levering is binnen 24 uur klaar voor verzending en bereikt u als ontvanger binnen 2-4 werkdagen. Bestel nu voordelig badgeclips bij SPRINTIS en mis nooit meer een naam bij het volgende evenement.