Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Badges worden op verschillende evenementen en beurzen gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar in de SPRINTIS webshop in veel verschillende formaten en uitvoeringen, zodat u voor elke gelegenheid de juiste badge kunt vinden. Uiteenlopende bevestigingsmogelijkheden voldoen aan alle vereisten. De badges worden ook wel ID-kaarthouders, badge-hoesjes of kaarthouders genoemd.

Badges in verschillende formaten

Badges zijn er in verschillende formaten. In de meeste badges past gemakkelijk een kaart van formaat (bank)pas of visitekaartje. Afhankelijk van de bevestigingsmogelijkheid hebben deze kaarthouders verschillende buitenmaten, zoals bijv. 95 x 77 mm of 67 x 110 mm. Tevens speelt het ook mee of de kaart staand (verticaal) of dwars (horizontaal) wordt gebruikt. Een ander gangbaar formaat voor badges is A7 dwars of staand formaat. De buitenmaten zijn naast de inhoud ook afhankelijk van de bevestigingswijze en dwars of staand formaat. Voorbeelden zijn buitenmaten 110 x 90 mm of 80 x 130 mm. De exacte buitenmaten van uw gewenste badge vindt u op desbetreffende productpagina's in de SPRINTIS webshop. Passend bij de badges, biedt de SPRINTIS webshop ook lanyards, clips en rollerclips in verschillende uitvoeringen.

Wanneer worden badges gebruikt?

Badges zijn altijd handig wanneer veel mensen tegelijk samenkomen en gemakkelijk moeten worden geïdentificeerd. Bijvoorbeeld op conferenties of seminars. Maar ook op beurzen waar exposanten, bezoekers en andere deelnemers van elkaar moeten worden onderscheiden. Bezoekers-ID’s, VIP-badges en andere tijdelijke ID-kaarten worden ook met behulp van badges aan de kleding bevestigd. Verkoop, industrie, gezondheidszorg of horeca zijn typische branches waar badges worden gebruikt.

Welke bevestigingsmogelijkheden zijn er?

De badges, vaak ID-kaarthouders genoemd, zijn in de SPRINTIS webshop met diverse bevestigingsmogelijkheden te vinden. Bedenk vooraf welke bevestigingsmogelijkheid voor uw specifieke doel geschikt is. Badgehouders zijn één van de mogelijkheden om identiteitskaarten aan uw kleding te bevestigen of om ze altijd goed zichtbaar te dragen. In de SPRINTIS webshop is er een ruime keuze uit badges met verschillende bevestigingsmogelijkheden. Zit er voor u geen geschikte badge bij, dan is maatwerk ook mogelijk. Hier kunnen bijvoorbeeld het gewenste formaat, de foliedikte en natuurlijk de bevestigingsmogelijkheden worden geselecteerd.
Voorbeelden voor de bevestiging van badges:

Waar bevestigt u badges?

De badges in de SPRINTIS webshop zijn flexibel als het om het bevestigen aan kleding gaat. Badges met bretelclips kunnen bijvoorbeeld aan de onderzijde van T-shirts of truien of aan een jeans worden bevestigd. Ook blijven de clips goed hangen aan stevige borstzakjes. De badges voorzien van een euroloch kunnen ook worden uitgevoerd met een band/lanyard, zodat de badge om de nek kan worden gedragen. Zo is de badge voor iedereen direct zichtbaar. Je kan de badge niet verliezen en is makkelijk om te hangen en weer af te doen.

Waar kan ik badges krijgen?

Badges voor evenementen, beurzen, vergaderingen, seminars, voor professioneel gebruik of voor andere doelen zijn te vinden in de SPRINTIS webshop. Wij bieden kaarthouders aan met verschillende bevestigingsmogelijkheden en in uiteenlopende uitvoeringen, zodat er gegarandeerd voor iedereen een geschikte badge bij zit. Indien de standaardversies niet aan uw wensen voldoen, zijn op maat gemaakte producten ook geen probleem.