Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Kalenders combineren functie en esthetiek en zijn ideaal voor gebruik aan de muur. Om uw kalender op te hangen, moet de bevestigingsvorm echter aan bepaalde eisen voldoen, zodat een betrouwbare houvast voldoet aan regelmatig gebruik. Dit gaat het gemakkelijkst als een hoogwaardige en duurzame hanger direct aan de kalender wordt bevestigd.

Het is daarom belangrijk om de juiste accessoires te kiezen voor het ophangen van uw kalenderproducten. U vindt kalenderhangers, ook wel kalenderhangers of kalenderhaken genoemd, in verschillende maten en kleuren bij SPRINTIS. Wij maken onderscheid tussen voorgebogen kalenderhangers om direct in de bindmachine te plaatsen en rechte kalenderhangers, die geschikt zijn voor volautomatische bindmachines en inline in de gewenste vorm worden gebracht in het geïntegreerde kalenderhangersysteem. Welke variant voor u de juiste is, hangt volledig af van uw individuele productiemethode. Wij van SPRINTIS geven u graag gedetailleerd advies en helpen u om uw kalenders nauwkeurig op te hangen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Kalenderhangers voor elk gebruik

Kalenderhangers voor draadmappen maken elke kalendervariant compleet, of het nu maand-, week- of dagkalenders zijn. Ordners, notitieblokken en planners kunnen ook worden voorzien van kalenderhangers om ze stevig aan de muur te bevestigen. Draadgebonden ruggen maken een product mooier en zijn niet alleen populair vanwege hun elegante ontwerp, maar ook vanwege hun duurzaamheid en stabiliteit . Hoe uw kalenders ook ontworpen zijn, wij hebben de juiste hangers voor u. Onze permanente kleuropties zijn wit, zwart en zilver. Andere kleuren van uw keuze zijn verkrijgbaar als maatwerk - naast verschillende tinten blauw en groen kunnen ook moderne kleuren zoals roze of goud worden besteld. Onze kleinste hangers hebben een afmeting van 88 mm (ongebogen) of 70 mm (voorgebogen); onze grote hangers reiken tot 358 mm (ongebogen) of 400 mm (voorgebogen).

Kalenderhangers op maat

Als u in ons assortiment nog steeds niet het juiste product kunt vinden om uw kalender precies op maat op te hangen, dan zijn onze op maat gemaakte producten precies wat u zoekt. Wij kunnen op uw verzoek alles mogelijk maken, van de maat tot de kleur tot de buiging. De lage minimale bestelhoeveelheid van slechts 6000 stuks is een groot voordeel als u een kleinere oplage plant. De optie om kalenderhangers op rol te bestellen is vooral interessant voor klanten die hun hangers volledig automatisch willen verwerken. Neem gewoon contact op met onze klantenservice of stuur rechtstreeks een aanvraag naar ons team en wij produceren kalenderhangers volgens uw exacte specificaties.

Kalenderhangers van SPRINTIS

SPRINTIS kenmerkt zich door een bijzonder breed assortiment en de mogelijkheid om individuele producten op maat te laten maken. U kunt bij ons kalenderhangers bestellen tegen een gunstige prijs en desgewenst in grote hoeveelheden. Wij leveren onze kalenderhangers met draadbindruggen snel en veilig in Duitsland en heel Europa.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)