Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Draadbindmachines voor vele doeleinden

Naast de speciale duurzaamheid van de bindingen die door draadbindmachines worden geproduceerd, zijn draadkambindingen ook erg gewild vanwege hun flexibiliteit. Mappen, dossiers, proefschriften of presentaties die gebonden zijn met draadbindmachines kunnen in een hoek van 360 graden geopend worden. Dit maakt het mogelijk om de pagina's in het document volledig te lezen en indien nodig te markeren. Een ander belangrijk toepassingsgebied voor draadbindmachines zijn kalenders. Of het nu gaat om bureaukalenders, wandkalenders of notitiekalenders - een draadbindmachine voegt de afzonderlijke pagina's van belangrijke planners zodanig samen dat ze er zowel elegant als professioneel uitzien. Een idee dat vaak wordt opgepakt, zijn prachtige wandkalenders voor bijvoorbeeld klanten, die met weinig moeite gemaakt kunnen worden met een draadbindmachine.

Draadbindmachines in verschillende versies

Inbindmachines zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Daarom heeft SPRINTIS een grote selectie van verschillende inbindmachines op voorraad. Naast verschillende fabrikanten en prijsklassen, kunt u ook kiezen uit apparaten met verschillende werkbreedtes en bindcapaciteiten. Het is belangrijk om de vereiste capaciteit van de machine in overweging te nemen voordat u een inbindmachine of een elektrische inbindmachine koopt. De meeste inbindmachines hebben een werkbreedte tussen 30 en 36 centimeter, wat ongeveer de breedte van een A4-vel is. Als u ook bredere vellen wilt inbinden, is het verstandig om een inbindmachine met een grotere werkbreedte aan te schaffen. Een andere factor is de bindcapaciteit. De bindcapaciteit van een inbindmachine hangt voornamelijk af van het aantal vellen dat samengebonden moet worden. Dit varieert sterk van gebruiker tot gebruiker. Terwijl sommige inbindmachines een capaciteit van 125 vel hebben, binden andere inbindmachines tot 1000 vel. Het is echter ook mogelijk om een document op te delen en in kleinere bundels te binden als u alleen in uitzonderlijke gevallen grotere hoeveelheden vellen wilt binden. De capaciteit hangt ook af van de keuze van de draadbindrug. Hoe groter de diameter, hoe meer vellen er gebonden kunnen worden.

Elektrische inbindmachine van SPRINTIS

Bij SPRINTIS profiteert u niet alleen van lage prijzen en een grote keuze. Onze klantenservice helpt u graag bij het vinden van een inbindmachine die aan uw eisen voldoet en voldoet aan de eisen van uw dagelijkse werk. Wanneer u een inbindmachine van SPRINTIS koopt, kunt u ook rekenen op een snelle en ongecompliceerde verzending naar Duitsland en andere Europese landen. In Duitsland verzenden wij standaard met DPD, wat betekent dat de levering binnen 48 uur plaatsvindt. Snellere levering is echter ook mogelijk via een expressdienst of koerier na overleg met onze klantenservice. Neem gerust contact met ons op.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)