Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Losse en ongeorganiseerde stapels papier gaan niet samen met een efficiënte werkplek. Om documenten klaar te maken voor archivering of hergebruik, moeten ze vaak georganiseerd en ingebonden worden. Als bindsysteem in het dagelijkse kantoorleven heeft plastic inbinden zichzelf bewezen als een kosteneffectieve en ongecompliceerde bindmethode waarmee u uw bureauorganisatie kunt optimaliseren. Bij SPRINTIS krijgt u niet alleen bindapparaten en bindruggen van hoge kwaliteit voor dit doel, maar ook uitgebreid advies om u te helpen de juiste apparatuur voor uw behoeften te vinden.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Productie en gebruik van plastic bindmachines

Kunststof bindingen kunnen worden geproduceerd met behulp van kunststof bindmachines of spiraalbindmachines. Het verschil zit hem in de duurzaamheid van de binding: spiraalbindmachines produceren permanente bindingen. Documenten die met een plastic bindmachine gemaakt zijn, kunnen op een later tijdstip geopend en gesloten worden.

De toepassingsgebieden voor plastic bindmachines zijn zeer uitgebreid. Het is ideaal voor het maken van wetenschappelijke papers, dossiers, presentaties, projectrapporten en nog veel meer. Maar plastic bindwerk kan ook op andere gebieden gebruikt worden, bijvoorbeeld om fotoalbums, receptenverzamelingen of kalenders te maken.

De hoogwaardige bindmachines van SPRINTIS bieden een uitstekende pons- en bindcapaciteit en kunnen ook dikke plastic bindingen netjes produceren. Ze hebben ook praktische extra functies, zoals een uitneembare afvalbak voor ponsafval of een centreersysteem dat scheef ponsen van papier voorkomt. Dit zorgt ervoor dat uw documenten er altijd perfect uitzien.

Voordelen van kunststofbinding

Kunststof bindwerk voegt papier in een vaste volgorde samen en voorkomt dat afzonderlijke pagina's verschuiven of verdwijnen. U vindt een grote selectie plastic bindruggen en spiraalbindruggen in ons assortiment. Beide bindruggen hebben hun voordelen: met spiraalbindruggen kunnen de vellen 360° plat gedraaid worden om ruimte te besparen. Spiraalbinding is een duurzame en vrijwel onverwoestbare bindwijze (bijv. voor schoolkalenders). Klassieke plastic bindruggen daarentegen kunnen op een later tijdstip geopend en gesloten worden en zijn geschikt voor veranderlijke inhoud.

Het juiste type bindrug voor het gewenste doel

Er zijn verschillen tussen de bindruggen, vooral wat betreft hun toepassingsgebieden en prijsklassen: brochures met een spiraalbindrug kunnen bijzonder stil en soepel gevouwen worden dankzij de spiraalvorm en het gladde oppervlak. Ze zijn daarom ideaal voor schoolschriften en bladmuziek. Plastic bindruggen daarentegen hebben een lage aankoopprijs en zijn vooral financieel lucratief. Dankzij de lange levensduur en herbruikbaarheid van de bindruggen, garandeert plastic bindruggen een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Aanpassing en formaten

Documenten gebonden met plastic bindruggen zien er tijdloos, elegant en professioneel uit. In het SPRINTIS-assortiment kunnen onze klanten kiezen uit vele verschillende diameters, lengtes, kleuren en vormen van bindruggen, waarbij de diameter van een bindrug bepaalt hoeveel vellen hij kan binden. De lengte van de bindrug is gebaseerd op de standaard papierformaten (A4, A5). Door het gebruik van verschillende kleuren kunnen onze klanten hun plastic bindruggen individualiseren en categoriseren. Dit betekent dat de inbinddocumenten volledig naar uw wensen georganiseerd en ontworpen kunnen worden. Maar als er iets ontbreekt in het bestaande assortiment, zorgt SPRINTIS altijd voor een perfect resultaat op maat met producten op maat!

Als klant van SPRINTIS profiteert u bovendien altijd van een snelle 24-uurs verzending, eerlijke voorwaarden en een uitstekende klantenservice.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)