Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Binden met kunststof bindruggen is een van de meest populaire en flexibele bindmethoden. Bij SPRINTIS vindt u deze in twee basisversies, elk in acht verschillende kleuren. Wij hebben ook een selectie plastic bindmachines op voorraad die nodig zijn voor het binden met plastic bindruggen. U vindt bij ons ook handige accessoires zoals foliehoezen voor A4 plastic bindruggen of archiefstrips.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Voordelen van plastic bindruggen

Plastic bindruggen zijn erg populair omdat ze veel voordelen bieden. Kunststof bindruggen zijn over het algemeen erg duurzaam dankzij het materiaal en kunnen vaak opnieuw gebruikt worden. Dit maakt de bindruggen aantrekkelijk, naast hun gunstige aankoopprijs. Een ander voordeel is hun veelzijdigheid : Met plastic bindruggen kunt u uw documenten snel en gemakkelijk sorteren en op een georganiseerde manier archiveren. De bindruggen kunnen in een handomdraai worden geopend en gesloten, zodat u afzonderlijke vellen op elk moment kunt vervangen. Zo zijn uw documenten altijd up-to-date. Kunststof bindruggen zijn niet alleen praktisch, maar ook onmisbaar voor een professionele uitstraling. Mogelijke toepassingen zijn onder andere presentatiemappen, opleidingsdocumenten en prijslijsten.

Maten en varianten van kunststof bindruggen

Bij SPRINTIS vindt u kunststof bindruggen in twee basisversies: ovaal en rond. De ronde versie is geschikt voor brochures tot 130 vel. De ovale versie is geschikt voor nog meer vellen. SPRINTIS biedt ronde en ovale plastic bindruggen met een diameter van 6 mm tot 45 mm. Al onze plastic bindruggen zijn in A4-formaat. Wij bieden nog een extra differentiatiemogelijkheid voor uw documentenmap met de keuze uit verschillende kleuren:

  • blauw
  • zwart
  • transparant
  • wit

Alle varianten kunnen in dozen worden besteld. Door een individuele kleur te gebruiken, kunt u speciale accenten leggen - bijvoorbeeld voor marketingmateriaal of werkboeken voor intern gebruik. U kunt ook de kleur van de kunststof ringbandrug kiezen op basis van het ontwerp van uw presentatie om een samenhangende en professionele uitstraling te creëren.

Accessoires voor kunststof bindruggen

Naast kunststof bindruggen vindt u bij SPRINTIS ook bijpassende accessoires. Ons assortiment omvat archiefstrips voor A4 kunststof bindruggen, die u kunt gebruiken om verschillende documenten netjes en opgeruimd in een map te archiveren. Wij bieden ook een krachtige plastic inbindmachine die gebruikt kan worden om documenten handmatig in te binden met plastic bindruggen. De plastic inbindmachine die bij ons verkrijgbaar is, maakt het inbinden veel gemakkelijker en maakt het mogelijk om veel documenten in zeer korte tijd in te binden. Daarom is het voor veel bedrijven een onmisbaar onderdeel van het dagelijks leven geworden. Onze foliehoesjes voor A4 plastic bindruggen kunnen samen met de papieren pagina's in een document worden ingebonden en vervolgens als hoesjes dienen (bijv. voor een rooster, foto's of notities).

Kunststof bindruggen van SPRINTIS

SPRINTIS onderscheidt zich niet alleen door een breed productassortiment en een grote keuze aan kleur- en maatvarianten, maar ook door een individuele en deskundige service. Onze klantenservice staat klaar om al uw vragen per telefoon, e-mail of fax te beantwoorden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kunststof ordner en accessoires in ons assortiment. Als u bij SPRINTIS bestelt, profiteert u ook van een veilige en snelle verzending - vaak binnen 24 uur.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)