Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Voordelen van eyelets

Binden met eyelets zorgt voor stabiele en duurzame brochures. Eyelets kunnen worden gebruikt in papier, karton, plastic en textiel. Documenten die zijn gemaakt met eyelets zijn extreem duurzaam en robuust. Het sobere uiterlijk van de binding benadrukt de professionele esthetiek van het bindproduct en laat het document zelf op de voorgrond treden. Eyelets kunnen worden gebruikt met een eyelet tang of een eyelet apparaat, waarbij eyelet apparaten een groter aantal vellen kunnen bundelen en nauwkeurig kunnen verwerken. Een professionele eyelet ponser met een praktisch centreersysteem is ideaal om brochures met een groot aantal vellen netjes te maken.

Hoe eyelets verwerken

Handmatige eyeletponsen kunnen veilig en gemakkelijk bediend worden met een hendel. Het papier wordt in de papierpers geplaatst, uitgelijnd met behulp van een centreerhulp en geponst. Daarna kun je de eyelets in de ponsgaten steken en de hendel een tweede keer bedienen. De druk van de hendel drijft de eyelets door de gaten totdat ze zich aan de achterkant van het papier uitspreiden. De documentpagina's zijn nu stevig met elkaar verbonden en kunnen niet meer worden gescheiden. Als je het papier van tevoren in een eyeletmap hebt geplaatst, heb je ook de praktische mogelijkheid om het voltooide document op te bergen (bijvoorbeeld in een ordner).

Eyelet apparatuur bij SPRINTIS

SPRINTIS ponsmachines zijn gemakkelijk te hanteren en van hoge kwaliteit. Hun uitstekende pons- en bindcapaciteit maakt het mogelijk om zelfs grote hoeveelheden papier te verwerken: SPRINTIS machines kunnen tot 350 vellen in één keer ponsen en tot 150 vellen van eyelets voorzien. Een ander speciaal kenmerk van onze producten is het ponsen met 4 ogen. Met SPRINTIS ponsmachines kan je kiezen tussen 2 of 4 ogen. Het ponsen met 4 ogen biedt de speciale mogelijkheid om documenten in ringmappen te bewaren. De eyeletponsmachines van SPRINTIS zijn multifunctioneel en kunnen ook gebruikt worden als standaard perforator (Combilocher). Zo schep je orde op je werkplek.

In het SPRINTIS-assortiment vindt u zowel hoogwaardige eyeletponsmachines als alle andere benodigde materialen (bijv. eyelets, eyeletmappen/oogjesmappen). Als onze klant profiteer je altijd van snelle verzending, voordelige voorwaarden en deskundige klantenservice.