Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Speciale eigenschap van zeilringen

Binden met zeilringen is een speciale vorm van binden waarbij kleine metalen ringen in geperforeerd papier worden geslagen. In tegenstelling tot draad- en plasticbinden is het resultaat permanent. Eyeletbinden is daarom bijzonder geschikt voor documenten die niet of nauwelijks gewijzigd mogen worden. Met de betrouwbare eyeletting machines van SPRINTIS kunt u sterke bindingen maken voor contracten, notarisaties, archiefbestanden en nog veel meer.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Voordelen van inbindapparaten

Binden met zeilringen zorgt voor stabiele en duurzame brochures. Eyelets kunnen gebruikt worden in papier, karton, plastic en textiel. Documenten die gemaakt zijn met eyelettingapparaten zijn extreem duurzaam en robuust. Het gereduceerde uiterlijk van de inbinding benadrukt de professionele esthetiek van het inbindproduct en laat het document zelf centraal staan. Eyelets kunnen gebruikt worden met een eyelettingtang of een eyelettingapparaat, waarbij eyelettingapparaten een groter aantal vellen kunnen verzamelen en nauwkeurig kunnen verwerken. Een professionele zeilringperforator met een praktisch centreersysteem is ideaal voor het netjes maken van brochures met een groot aantal vellen.

Hoe eyeletponsen werken

Handmatige eyeletponsen kunnen veilig en gemakkelijk met een hendel worden bediend. Het papier wordt in de papierpers geplaatst, uitgelijnd en geperforeerd met behulp van een centreerhulp. Vervolgens kunt u de zeilringen in de geponste gaten plaatsen en de hendel een tweede keer bedienen. De druk van de hendel drijft de zeilringen door de gaten totdat ze zich aan de achterkant van het papier openspreiden. De documentpagina's zijn nu stevig met elkaar verbonden en kunnen niet meer van elkaar worden gescheiden. Als u het papier van tevoren in een eyeletmap hebt geplaatst, hebt u ook de praktische mogelijkheid om het voltooide document te klasseren (bijvoorbeeld in een ordner).

Eyelettingmachines van SPRINTIS

De eyelet perforatoren van SPRINTIS zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben een hoogwaardige afwerking. Hun uitstekende pons- en bindcapaciteit maakt het mogelijk om zelfs grote hoeveelheden papier te verwerken: SPRINTIS-apparaten kunnen tot 350 vellen perforeren en tot 150 vellen inbinden. Een ander speciaal kenmerk van onze producten is het ponsen met 4 ogen. Met SPRINTIS eyeletting machines kunt u kiezen tussen 2 of 4 eyelets. De perforatie met 4 ogen biedt de speciale mogelijkheid om documenten in ringbanden te klasseren. De eyeletponsen van SPRINTIS zijn multifunctioneel en kunnen ook gebruikt worden als standaard perforator (combi-perforator). Zo kunt u uw werkplek georganiseerd houden.

In het SPRINTIS assortiment vindt u hoogwaardige perforators en alle andere materialen die u nodig hebt (bijv. zeilringen, perforeermappen). Als onze klant profiteert u altijd van snelle verzending, gunstige voorwaarden en deskundige klantenservice.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)