Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Bij het binden met oogjes worden kleine metalen ringetjes (eyelets) in voorgeperforeerd papier geslagen. Deze dienen om de gaten te verstevigen en het archiveren te vergemakkelijken. De inbinding is permanent en is geschikt voor documenten die niet meer veranderd hoeven te worden, zoals jaarrekeningen, contracten, balansen, jaarverslagen en archiefstukken. Afhankelijk van de kleur en het materiaal kunnen eyeletmappen ook een design- en beschermende functie vervullen. Om een product te kiezen dat perfect aan uw eisen voldoet, vindt u in de SPRINTIS online shop veel verschillende modellen eyeletmappen en de juiste accessoires (bijv. zeilringen, eyelettingapparaten, eyelettingtangen). Als alternatief bieden we ook boekbindmappen en thermische bindmappen aan.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)
Balansmap A4, 2 oogjes, hoh 8mm, leerkarton Balansmap A4, 2 oogjes, hoh 8mm, leerkarton
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Balansmap A4, 4 ogen, snel nieten, glanzend karton Balansmap A4, 4 ogen, snel nieten, glanzend karton
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Oogjesmap A4, linnenkarton Oogjesmap A4, linnenkarton
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Oogjesmap A4, leerkarton Oogjesmap A4, leerkarton
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Eyeletvouwtjes gebruiken

Om een eyeletbinding te maken, hebt u een eyeletapparaat nodig waarmee u in een voorbereidende stap gaatjes in de eyeletmap perforeert, inclusief het papier. Vervolgens plaatst u de zeilringen in de geponste gaten en drukt u nogmaals op het apparaat. De zeilringen worden nu door het papier gedreven, waardoor de map en het document met elkaar verbonden zijn. Omdat de zeilringen zich aan de achterkant van het document uitspreiden, ontstaat er een permanente binding die alleen met een ontgrendeltang kan worden losgemaakt en die bescherming biedt tegen knoeien. Voor een schone en nauwkeurige verwerking kunt u onze krachtige Combilocher eyelettingmachines gebruiken.

Voordelen van eyeletvouwmachines

Eyeletmappen zijn een slimme manier om documenten netjes en efficiënt voor te bereiden voor archivering. Het document wordt gebonden en tegelijkertijd voorzien van een praktische opbergstrip . Eyeletmappen beschermen uw document op betrouwbare wijze tegen vuil, vocht en knoeien. Ze geven het document extra stabiliteit en kunnen het uiterlijk aanzienlijk verbeteren. De elegante metalen ogen zorgen voor een tijdloze en professionele uitstraling. U kunt uw documenten verder personaliseren door een individuele kleur te kiezen.

Ringbandmappen kopen bij SPRINTIS

Bij SPRINTIS vindt u praktische eyeletmappen in A4-formaat. Onze mappen bestaan uit een transparant voorblad en een kartonnen rug van hoge kwaliteit. U kunt kiezen uit leerkarton, linnenkarton en chromolux karton. Om uw inbindproducten op maat te maken, kunt u verschillende kleurvarianten bestellen:

 • wit
 • grijs
 • blauw
 • rood
 • groen

Wij bieden verschillende vulhoogtes , zodat de ringbandmap perfect past bij het volume van het in te binden document. De vulhoogte bepaalt hoeveel vellen een map kan inbinden. Een eyeletmap met een vulhoogte van 1 mm kan ongeveer 10 vellen bevatten.

 • 1 mm
 • 2 mm
 • 3 mm
 • 4 mm
 • 6 mm
 • 8 mm
 • 10 mm
 • 12 mm

Voor speciale behoeften kunt u bij ons ook balansmappen en contractmappen kopen. Onze balansmappen hebben een 8-voudige opening aan de binnenkant en een 2-voudige opbergoplossing aan de buitenkant. Onze contractmappen hebben een nietmechanisme aan de binnenkant en een 4-voudige opbergoplossing aan de buitenkant.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)