Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Eyeletbinding is een bindsysteem waarbij papieren pagina's met elkaar verbonden worden door kleine metalen ringetjes (eyelets) . Deze worden gebruikt om de gaatjes te verstevigen en het gemakkelijk te maken om de documentmappen te ordenen. Eyeletbinding is een permanente binding en is geschikt voor documenten die niet veranderd hoeven of mogen worden. Het is daarom ideaal voor jaarrekeningen, contracten, balansen, jaarverslagen en archiefbestanden. Bij SPRINTIS vindt u alles wat u nodig hebt om een stabiele en schone oogbinding te maken: Ons assortiment omvat een krachtige zeilringperforator, veel verschillende soorten zeilringen en praktische zeilringmappen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Procedure voor inbinden met oogjes

Om een eyeletbinding te maken, moeten de papieren pagina's voor het inbinddocument eerst geponst worden. U kunt deze stap eenvoudig en gemakkelijk uitvoeren met een perforator. Krachtige perforators kunnen honderden vellen tegelijk perforeren. De modellen van SPRINTIS hebben een ponscapaciteit tot 350 vel en zijn eenvoudig te bedienen met een handhendel. Vervolgens plaatst u de zeilringen in de geponste gaten en bedient u het apparaat opnieuw. De zeilringen worden door het papier gedreven en aan de achterkant van het document opengespreid. De vellen zitten nu stevig aan elkaar vast en kunnen niet meer worden verwijderd zonder beschadigd te raken. Als u een hoogwaardige omslag voor uw document nodig hebt, kunt u de vellen van tevoren in een eyeletmap plaatsen. De eyelet map dient als design- en beschermingselement en ondersteunt de professionele uitstraling van uw documenten.

Voordelen van inbinden met zeilringen

Een bindsysteem met zeilringen heeft het voordeel dat de afzonderlijke pagina's van het ingebonden document beschermd zijn tegen manipulatie en latere wijzigingen . De vellen zijn stevig aan elkaar gelast en kunnen niet verwijderd, aangevuld of herschikt worden. Documenten die met een eyeletbinding zijn gemaakt, worden gekenmerkt door hun elegante en representatieve esthetiek. Als er eyeletmappen worden gebruikt, kan het bindproduct ook van een kleurcode worden voorzien en op maat worden gemaakt. Tegelijkertijd worden uw documenten beschermd tegen gebruikssporen en schadelijke milieu-invloeden. Met oogjes gebonden documenten kunnen gemakkelijk worden opgeborgen (bijv. in een ordner) en zijn ideaal om uw werkplek georganiseerd te houden.

Inbinden met oogjes bij SPRINTIS

Bij SPRINTIS vindt u alle benodigde accessoires en een deskundige klantenservice, zodat u veilige en nette brochures kunt maken met eyeletbinding. Het SPRINTIS assortiment omvat krachtige eyeletmachines die een dubbele functie vervullen en ook gebruikt kunnen worden als perforator. Onze Combilocher perforator is uitgerust met een praktisch centreersysteem , perforeert tot 350 vellen per keer en kan 2 zeilringen (normaal perforeren) of 4 zeilringen (ringband perforeren) verwerken. Met onze praktische eyeletmappen kunt u uw document extra stabiliteit geven en in kleur vormgeven. U vindt de bijpassende klikringen ook in onze online winkel.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)