Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Thermisch inbinden is een eenvoudig en praktisch bindproces waarbij de afzonderlijke pagina's van een document netjes aan elkaar worden gelijmd. De beste manier om dit te doen is met onze handige thermische bindmappen, die al de speciale lijm bevatten die hiervoor nodig is en alleen nog maar geseald hoeven te worden door een geschikte bindmachine. Ze zijn geschikt voor het ongecompliceerd inbinden van scripties, informatiebrochures, fotoboeken, opleidingsdocumenten, catalogi en nog veel meer. In de SPRINTIS online shop vindt u een grote selectie thermische bindmappen in verschillende vulhoogtes en kleuren, evenals praktische archiveringsstrips. U kunt bij ons ook boekbindmappen of eyeletmappen kopen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)
Thermische inbindomslag A4, karton met linnenstructuur Thermische inbindomslag A4, karton met linnenstructuur
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Thermische inbindomslag A4, karton met leerstructuur Thermische inbindomslag A4, karton met leerstructuur
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Thermische inbindomslag A4, glanzend karton, wit Thermische inbindomslag A4, glanzend karton, wit
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Thermische inbindomslag A4, karton, wit Thermische inbindomslag A4, karton, wit
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Toepassing van thermische inbindmappen

A4 thermomappen bestaan uit een transparant voorblad, een stevige kartonnen rug en een bindrug waarop de lijm is aangebracht. Om te binden wordt de map inclusief het papier in een inbindmachine geplaatst, waar het onder druk en warmte wordt geseald. Dit is gemakkelijk mogelijk met onze krachtige Optibind 250 thermische bindmachine. Na een korte koeltijd is het eindproduct onmiddellijk klaar voor gebruik. Met de juiste apparatuur kan thermisch inbinden snel en schoon worden uitgevoerd.

Voordelen van thermisch inbindmappen

Thermische mappen zijn net zo geschikt voor smalle boekjes als voor brochures met dikke pagina's. De speciale lijm is zelfs bestand tegen de zwaarste belastingen en zorgt ervoor dat de pagina's stevig aan elkaar vast zitten. Documenten die thermisch gebonden zijn, kunnen nog steeds flexibel gedraaid worden - niets staat een comfortabele leeservaring in de weg. Thermomappen zijn daarom geschikt voor documenten die vaak gebruikt worden, zoals catalogi of informatiemateriaal. Het rugkarton geeft het document stabiliteit en het transparante omslagblad maakt nieuwsgierig naar de inhoud. Thermische inbindmappen beschermen uw documenten op betrouwbare wijze tegen vuil, vocht, kreuken en scheuren.

Thermische inbindmappen kopen bij SPRINTIS

Bij SPRINTIS kunt u thermische inbindmappen in A4-formaat kopen. Onze mappen hebben een transparant voorblad, dat zorgt voor een puristisch uiterlijk, en een zeer sterke rug. Dit kan gemaakt zijn van linnenkarton, leerkarton, hoogglanskarton of kunstkarton en kan in verschillende kleuren besteld worden. Zo kunt u uw inbinddocumenten personaliseren en creatief vormgeven. Rode of blauwe thermomappen springen meteen in het oog, terwijl witte mappen tijdloos en elegant zijn. Een kleurgecoördineerde set ziet er bijzonder professioneel uit. Wij bieden de volgende kleurvarianten aan:

 • zwart
 • wit
 • grijs
 • rood
 • blauw
 • groen

Bij SPRINTIS kunt u kiezen uit verschillende vulhoogtes, zodat uw thermische map perfect past bij het volume van uw document. Per vulhoogte van 1 mm worden ongeveer tien vellen gebonden:

 • 1 mm
 • 1,5 mm
 • 3 mm
 • 4 mm
 • 6 mm
 • 8 mm
 • 15 mm

Onze thermische inbindmappen zijn ook verkrijgbaar in A4 liggend formaat. Als u uw documenten nog beter wilt organiseren of archiveren, kunt u bij SPRINTIS afzonderlijke ordners of thermische inbindmappen met ordnerstabs kopen. Bij aankoop van grotere hoeveelheden profiteert u van aantrekkelijke staffelprijzen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)