Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Met onze inbindmappen kunt u uw documenten in een handomdraai in een stijlvol jasje steken. Met een klemstrip in de rug kunt u losse vellen snel en eenvoudig samenvoegen tot een elegante map. Dit geeft uw documenten een professionele boeklook - zonder dat u ze tijdrovend hoeft in te binden. In de SPRINTIS online shop kunt u de hoogwaardige A4 boekbindmappen van Leitz bestellen als hardcover of softcover. Deze zijn ideaal voor technische documenten, zakelijke rapporten, presentaties en nog veel meer. Verfraai elk document met boekbindmappen! Als alternatief bieden wij ook inbindmappen en thermische inbindmappen aan.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)
LEITZ Inbindmap A4, hardcover LEITZ Inbindmap A4, hardcover
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
LEITZ Inbindmap A4, softcover LEITZ Inbindmap A4, softcover
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Voordelen van boekbinders

Om uw documenten in een boekbindmap te verzamelen, hoeft u alleen maar de losse vellen in de klemstrip van de rug te steken en ze dicht te drukken. Dit is bijvoorbeeld eenvoudig te doen met de Leitz impressBIND 280 bindmachine. Onze A4 boekbindmappen zijn een voordelig alternatief voor uitgebreide garenbindingen. Ze zijn geschikt voor iedereen die zijn documenten een omslag van hoge kwaliteit wil geven zonder naar de boekbinderij te hoeven gaan. Inbindmappen maken indruk met hun stijlvolle en tijdloze esthetiek. Door een individuele kleur te kiezen, kunt u uw map een schematisch of creatief ontwerp geven. Ze geven uw document ook extra stabiliteit en beschermen het tegen vuil, vingerafdrukken, kreuken en andere schadelijke omgevingsinvloeden.

Boekbindersmappen kopen bij SPRINTIS

Bij SPRINTIS bieden we u de hoogwaardige Leitz ImpressBind mappen. Deze zijn verkrijgbaar in A4-formaat voor softcover of hardcover. De softcover versie bestaat uit een kartonnen rug met linnenlook en een flexibel omslagvel van transparante PE-folie. Hierdoor is de titelpagina van het inbinddocument zichtbaar en wordt de nieuwsgierigheid naar de inhoud gewekt. U kunt kiezen uit 4 afzonderlijke kleuren voor het rugblad en de bindrug:

 • zwart
 • wit
 • blauw
 • bordeaux

Om ervoor te zorgen dat uw inbindmap perfect bij het volume van het inbinddocument past, kunt u kiezen uit verschillende vulhoogtes. De vulhoogte geeft aan hoeveel pagina's papier een inbindmap kan bevatten. Bij SPRINTIS bieden we vulhoogtes aan in stappen van 3,5 mm. Dit komt overeen met een bindvolume van ongeveer 35 vellen:

 • 3,5 mm
 • 7 mm
 • 10,5 mm
 • 14 mm

Leitz hardcovers zijn ideaal voor documenten die moeten opvallen door hun bijzonder hoge kwaliteit en perfect gevormde esthetiek. Ze zijn gemaakt van stevig karton met een linnenlook op de voor- en achterkant, wat vingerafdrukken absorbeert en een smaakvolle boeklook creëert. Hardcover boekbandmappen geven uw documenten een uitstekende grip en bieden langdurige bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden. Bij SPRINTIS heeft u de keuze uit de volgende 3 kleuren:

 • zwart
 • wit
 • blauw

U kunt ook bijzonder dikke documenten inbinden met Leitz hardcovers. Daarom kunnen ze ook besteld worden in extra grote vulhoogtes:

 • 17,5 mm
 • 21 mm
 • 24,5 mm
 • 28 mm

U kunt de hoogwaardige boekbindmappen van Leitz kopen vanaf een bestelhoeveelheid van 10 stuks in de SPRINTIS shop. Als u grotere hoeveelheden koopt, profiteert u van aantrekkelijke staffelprijzen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)