Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Klembinden is een uiterst gebruiksvriendelijk bindproces waarvoor slechts een paar extra hulpmiddelen nodig zijn. Alles wat u nodig hebt, is een klemstang waarin u de te binden papieren pagina's plaatst. Het inbindproces wijst zichzelf en kan met de hand worden uitgevoerd. Zo kunt u in een mum van tijd kant-en-klare documenten maken. Klembinden is geschikt voor tijdelijke bindingen (menu's, catalogi, reclamemateriaal), maar ook voor het maken van technische papieren, presentaties en toepassingsmappen. In het SPRINTIS-assortiment vindt u alle materialen die u nodig hebt om moeiteloos perfecte bindingen te maken. Wij hebben ook bindmappen in ons assortiment. Voor deze bindingen is ook een bindmachine nodig ("impressBind 280" van Leitz).

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Varianten van klembinden

Bij klembinden worden papieren pagina's met de hand in een klemrail gevoerd. Deze is gemaakt van stevig plastic en kan aan de dwars- of lange zijde van het document worden bevestigd. Als het document ook op een vaste ondergrond bevestigd moet worden, zijn zelfklevende klemrails een geschikte oplossing. De kleefstrip is zelfklevend en kan het document bijvoorbeeld op een klembord (menu) of een glazen venster (reclamemateriaal) bevestigen. Klembanden in de vorm van boekbinders zijn geschikt voor het hoogwaardig inbinden van dikke documenten. Deze omsluiten het hele document en zijn verkrijgbaar als hardcover perfect bindingen of softcover perfect bindingen.

Voordelen van perfect bindwerk

Het doorslaggevende voordeel van perfect bindwerk ten opzichte van andere bindmethoden is dat het papier niet geponst hoeft te worden en dat er geen speciaal gereedschap nodig is voor het gebruik van klembalken. Klembinden is ook zeer gebruiksvriendelijk: door de klemstang te verwijderen, kunnen de afzonderlijke pagina's gemakkelijk worden losgemaakt, gesorteerd en aangevuld. Klembinden is daarom vooral populair voor documenten met een beperkte duur (bijv. menu's, reclameposters). In principe is perfect binden geschikt voor alle documenten die snel en gemakkelijk gebonden moeten worden (applicatiemappen, werkboeken, hand-outs). Klembinden is ook financieel lucratief dankzij de herbruikbare en kosteneffectieve klembalken.

Klembanden bij SPRINTIS

In het SPRINTIS assortiment bieden wij u gewone of zelfklevende klembindingen. Alle rails zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vulhoogtes. De vulhoogte geeft aan hoeveel vellen er vastgehouden kunnen worden. Met onze gewone klemrails kunt u kiezen uit vulhoogtes van 3-4 mm / 5-6 mm en formaten DIN A5, A4 en A3. U kunt ook kiezen uit verschillende kleurvarianten (zwart, wit, transparant) om uw documenten een individuele en aantrekkelijke uitstraling te geven. De zelfklevende klemstroken van SPRINTIS zijn verkrijgbaar in een elegante transparante kleur en hebben een praktische plakstrook. Ze zijn ook verkrijgbaar in een kleinere vulhoogte (1 mm) en in speciale en oversized maten (50 mm, 100 mm, 1000 mm) om maatnauwkeurig inbinden mogelijk te maken. Wij bieden stevige inbindmappen voor het inbinden van dikke, gevoelige of waardevolle documenten. De Leitz hardcover perfect binding is gemaakt van hoogwaardig karton met een linnenlook (kleuren: zwart, wit, blauw). De softcover perfect binding bestaat uit flexibel PE-materiaal aan de voorkant en karton aan de achterkant (kleuren: zwart, wit, blauw, bordeaux). Door een geschikte kleur en vulgraad te kiezen, kunt u uw Leitz perfect binding op maat maken en een eersteklas bindproduct creëren.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)