Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Een kunststof klemrug wordt gebruikt om afzonderlijke vellen te binden, om een goed geordend document samen te stellen. Derhalve passen de meest voorkomende varianten voor DIN-formaten. Selecteer afmeting, kleur en vulcapaciteit zodat u uw documenten, zoals bijv. scripties, menukaarten, prijslijsten etc. eenvoudig kan binden. De klemruggen zijn het snelle alternatief voor bindruggen. Naast de standaard uitvoering zijn er ook de zelfklevende klemruggen. SPRINTIS biedt ook de mogelijkheid om klemruggen volgens uw specificaties te laten produceren. Ter bescherming van het document leveren wij ook transparante dekbladen. Wij vervaardigen ook dekbladen volgens uw wensen, neem hiervoor contact op met onze productspecialisten!

De standaard klemrug bindt papieren bij elkaar zonder deze te moeten perforeren. De bovenrand van de klemrug is aan de uiteinden afgerond. Door deze afrondingen kunt u eenvoudig het samen te binden papier erin schuiven. Door de hoeveelheid te binden vulmateriaal wordt de respectievelijke vulcapaciteit van de klemrug bepaald. Deze bindwijze wordt vaak gebruikt voor presentaties, handleidingen, productcatalogi of prijslijsten.
 

Zelfklevende klemruggen

Een andere variant klemrug is aan de achterzijde voorzien van een zelfklevende folie. Als u de schutlaag verwijdert, kan het gebonden product op desbetreffende plek worden bevestigd. Zelfklevende klemruggen worden vaak gebruikt in menukaarten, sollicitatiemappen (ook vandaag de dag nog actueel) of bij POS.
 

Maatwerk volgens uw specificaties

Klemruggen kunnen als maatwerk in elke gewenste lengte en kleur worden vervaardigd. Door ons grote assortiment van bestaande profielen, kunnen speciale uitvoeringen worden gerealiseerd. Onze productspecialisten helpen u graag verder.