Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Gebruik van ponsmachines

In principe bestaat een ponsmachine uit een beweegbare pons en een statische tegenplaat. Om papier te ponsen, wordt het tussen de twee platen geplaatst en wordt de ponsmachine geactiveerd. De pons wordt dan op het materiaal gedrukt en perforeert gaten in het papier. In de geponste gaten kan dan bijvoorbeeld een draadgebonden rug worden gestoken. Bij SPRINTIS vindt u ponsmachines in verschillende versies. Naast handbediende apparaten bieden wij ook zeer efficiënte elektrische ponsmachines waarmee u automatisch A4-formaten kunt ponsen.

Voordelen van ponsmachines

Ponsmachines bieden verschillende voordelen ten opzichte van ander snijgereedschap. Een van hun sterkste punten is hun nauwkeurigheid. Met ponsmachines kan papier zuiver en gelijkmatig geponst worden. Vergeleken met handmatig snijgereedschap zoals perforators voor kantoorgebruik, is de nauwkeurigheid aanzienlijk hoger. Ze zijn daarom ideaal voor projecten waarbij nauwkeurig perforeren vereist is.

Een ander kenmerk van ponsmachines is hun hoge efficiëntie: ze kunnen grote hoeveelheden papier betrouwbaar en snel ponsen. In tegenstelling tot handmatige snijwerktuigen besparen ponsmachines tijd en energie, vooral als het gaat om het verwerken van grote hoeveelheden papier. Onze D600 elektrische ponsmachine kan tot 25 vellen per keer ponsen en is uitgerust met verwisselbare gereedschappen voor het ponsen van verschillende gatenpatronen. De D600 ponsmachine scoort met zijn veelzijdigheid. Eenmaal aangeschaft, kan het gebruikt worden voor een verscheidenheid aan perforaties en materialen, waaronder verschillende papier- en kartondiktes.

Een ander groot voordeel ten opzichte van perforeren met een handperforator is de hoge kostenbesparing. Ponsmachines worden vaak gebruikt voor de productie van draadbindingen. Hoewel de aankoop van ponsmachines aanvankelijk een investering betekent, kan het gebruik ervan na verloop van tijd tot aanzienlijke besparingen leiden. Vergeleken met handmatig ponsen kunnen ponsmachines materialen sneller en efficiënter verwerken, waardoor de arbeidstijd en -kosten dalen.

Ponsmachines kopen bij SPRINTIS

In de SPRINTIS-shop kunt u hoogwaardige A4-ponsmachines, de bijpassende klemmen en praktische ponsgereedschappen kopen. Wij van SPRINTIS geven u graag deskundig advies. Als u vragen hebt over onze ponsmachines en accessoires, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Bij SPRINTIS profiteert u ook van een snelle en veilige verzending naar Duitsland en andere Europese landen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)