Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Bindproces met kammen

Voor het kammen worden bindkammen van hard PVC-plastic gebruikt. Eerst wordt het papier geperforeerd op de afstand van de kamtanden. Vervolgens wordt een bindkam door de perforatie gevoerd en elektrisch aan een tegenhanger gelast om een permanente en sterke binding te vormen. De bindkam is een permanente binding en voorkomt dat de pagina's later worden verwisseld. U kunt de bijpassende archiveringsstrips gebruiken om het voltooide inbinddocument in bestaande documenten op te bergen of te archiveren. Kambinden is qua duurzaamheid en stabiliteit vergelijkbaar met garenbinden.

Voordelen van kambinden

De voordelen van kambinden liggen duidelijk in de hoge sterkte en veerkracht. Het is een variant van boekbinden en produceert zeer robuuste en duurzame brochures. Kambinden kan ook gebruikt worden om grote aantallen vellen veilig te sluiten. Het is geschikt voor alle documenten die niet veranderd hoeven of mogen worden. Omdat het onmogelijk is om afzonderlijke pagina's te verwijderen, te vervangen of aan te vullen, beschermt combibinding uw documenten op betrouwbare wijze tegen knoeien en onbevoegd dupliceren.

Kammen inbinden bij SPRINTIS

SPRINTIS biedt u de betrouwbare inbindkammen van SureBind , zodat u professioneel kunt inbinden met kammen. Onze bindkammen zijn gemaakt van onbreekbaar PVC plastic en zijn geschikt voor documenten in A4-formaat. De lengte van de kamtanden bepaalt hoeveel pagina's u kunt inbinden met uw inbindkam. Bij SPRINTIS kunt u kiezen uit twee versies: Kammen met een vulhoogte van maximaal 25 mm binden tot 250 vel, kammen met een maximale vulhoogte van 50 mm zelfs tot 500 vel. Dit betekent dat niets het nauwkeurig binden van uw brochures in de weg staat. Met SPRINTIS hebt u ook de keuze uit verschillende kleurvarianten, zodat u het uiterlijk van uw documenten kunt aanpassen. Kies uw perfecte SureBind bindkam uit 7 verschillende kleuren:

  • blauw
  • bordeaux
  • grijs
  • groen
  • rood
  • zwart
  • wit

Als u uw brochures verder wilt verwerken of archiveren, kunt u de praktische archiveringsstrips van SPRINTIS gebruiken. Deze maken het gemakkelijker voor u om documenten netjes te archiveren.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)