Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Verschillende soorten en maten

Bij SPRINTIS vindt u vijlstrips voor garenbinden in verschillende uitvoeringen. Ten eerste zijn de vijlstrips onderverdeeld in 2:1 en 3:1 steek. Afhankelijk van het type draadbindrug waar u onze vijlstrips voor nodig heeft, is een andere steek nodig. Onze klantenservice helpt u graag verder. De vijlstrips voor garenbinden hebben nog een andere speciale eigenschap. Wij verkopen archiefstrips met ronde en vierkante perforaties. De keuze van de perforatie heeft echter geen invloed op de functionaliteit van het product, maar kan aan uw smaak worden aangepast.

Door bijvoorbeeld te kiezen voor archiefstroken met vierkante perforatie, kunt u speciale designaccenten aanbrengen in presentatiemappen voor klanten of werkmappen . Een andere belangrijke factor is het formaat van het drukwerk dat u wilt archiveren. Standaard hebben wij inbindmappen op voorraad in de juiste lengte voor A4- en A5-formaten, omdat dit de meest gebruikte formaten zijn en er de meeste vraag naar is. Als u een ander formaat nodig hebt, helpt onze klantenservice u graag verder.

Aangepaste archiefstrips voor draadgebonden ruggen

Naast de populairste standaardformaten vervullen wij bij SPRINTIS ook graag uw individuele klantenwensen. Wij kunnen archiefstrips voor draadgebonden ruggen in elk gewenst formaat, foliedikte en ontwerp produceren. Populaire op maat gemaakte archiefstrips voor draadgebonden ruggen zijn bijvoorbeeld extra sterke strips die bestand zijn tegen bijzonder veelvuldig gebruik en daarom zeer slijtvast zijn. Extra sterke strips zijn een bijzonder goede en verstandige keuze als een werkboek of document zeer vaak en gedurende een zeer lange periode geopend wordt. De bijzonder zorgvuldige verwerking zorgt ervoor dat de versterkte archiefstroken voor draadbinden uw document op betrouwbare wijze bij elkaar kunnen houden en dat er geen vellen verloren gaan. Speciale perforaties zijn een andere optie voor producten op maat. Omdat we het benodigde gereedschap in huis hebben, kunnen we ook kleine hoeveelheden zeer voordelig aanbieden. Op verzoek kunnen we ook de archiefstroken voor draadgebonden ruggen op maat maken. Dit is nog een manier om uw materialen te personaliseren.

Onze SPRINTIS-service

SPRINTIS wordt niet alleen gekenmerkt door een breed assortiment producten en een grote keuze aan kleur- en maatvariaties, maar ook door een individuele en deskundige service. Onze klantenservice staat klaar om al uw vragen per telefoon, e-mail of fax te beantwoorden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste vijlstroken voor draadgebonden ruggen in ons assortiment en adviseren u over de maat die u nodig hebt. Onze klantenservice helpt u ook graag bij het kiezen van de juiste kleur voor uw archiefstrips voor draadgebonden ruggen. Als u in ons grote standaardassortiment niet de juiste archiefstrips voor draadbandruggen kunt vinden, maken we graag een versie op maat voor u.

Verzending

Uw bestelling bij SPRINTIS wordt snel en veilig verzonden. Of het nu gaat om archiefstrips voor ringbandstiften of andere artikelen, SPRINTIS verzendt binnen 48 uur in Duitsland, en de meeste pakketten bereiken onze klanten binnen 24 uur . Express-verzending met UPS Express is ook een veelgebruikte optie, omdat we zo snel dringend benodigde artikelen bij u kunnen afleveren. Wij verzenden internationaal naar grote delen van Europa tegen lage verzendkosten.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)