Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Duurzame pakkettape is essentieel voor een soepel en veilig transport. Het sluit de verpakking op betrouwbare wijze af en zorgt voor een beschermd transport van verzendartikelen. Pakkettape is daarom onmisbaar voor verzending en logistiek. De verpakkingstape is bij SPRINTIS verkrijgbaar in verschillende versies: u kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen en ontwerpen(met of zonder draad versterkt). Bij SPRINTIS gaan kwaliteit en prijs hand in hand. Vraag onze klantenadviseurs gerust naar de verpakkingstape die in onze winkel verkrijgbaar is en ontdek het juiste product voor uw beveiligde transport.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Voordelen van professionele pakkettape

SPRINTIS pakkettape is veelzijdig dankzij de robuuste achterkant van PP-folie. Polypropyleen (PP) is een thermoplastisch materiaal dat zeer scheurvast is en daarom dient als een goede drager voor de lijm. Pakkettape van PP-folie is daarom niet alleen geschikt voor lichte pakketten, maar houdt ook zwaardere zendingen stevig bij elkaar. Voor een maximale belasting met zeer zware kartonnen dozen is 4-voudige draadversterkte pakkettape geschikt voor nog meer betrouwbaarheid, scheurvastheid en kleefkracht. Als alternatief bevat ons assortiment ook een milieuvriendelijke variant: pakkettape van papier voor het sluiten van pakketten en dozen.

De juiste pakkettape voor elk oppervlak

Bij SPRINTIS kunt u kiezen uit drie verschillende soorten pakkettape: Pakkettape met acryl, met smeltlijm of papieren pakketband met natuurrubberlijm. Dit betekent dat u gegarandeerd de juiste pakkettape voor uw toepassing vindt, die perfect hecht op het gebruikte oppervlak.

De voordelen van de verschillende varianten op een rijtje

  • Hotmeltlijm is zeer geschikt voor gerecycled karton en heeft een enorme initiële kleefkracht bij normale temperaturen. Deze lijm is echter minder geschikt voor extreme temperaturen.
  • Acryllijmen worden gekenmerkt door hun hoge weerstand tegen veroudering. De lijm is bestand tegen hoge temperaturen en is meestal bestand tegen UV-stralen. Vergeleken met hotmelt heeft acrylaat soms een lagere initiële kleefkracht. In dit geval moet de betreffende pakjestape daarom met de hand worden aangedrukt. De kleefkracht van acrylaat neemt dan na verloop van tijd toe. Er zijn echter ook acrylaatkleefstoffen met een hoge beginkleefkracht. Pakjes en pakketten kunnen daarom maandenlang worden bewaard op basis van deze veilige permanente kleefkracht.
  • Natuurrubberlijm wordt gebruikt voor milieuvriendelijke papieren pakkettape. De natuurrubberlijm wordt op het papieren steunmateriaal aangebracht en kan ook gemakkelijk bij koudere temperaturen worden verwerkt. Natuurrubber is ook geurloos.

Uitstekend geschikt voor commerciële doeleinden

SPRINTIS gebruikt alleen hoogwaardige materialen; kwaliteit is onze topprioriteit. Natuurlijk zijn veel van onze sluitbanden ook geschikt voor pakketbanddispensers. Dit verbetert de snelheid en efficiëntie van het werk, zelfs bij verhoogde werkdruk.

SPRINTIS heeft ook andere geschikte oplossingen in het assortiment, zoals pakbonhoesjes of verzenddozen, die ideaal zijn als verpakkingsmateriaal en kunnen worden verzegeld met professionele pakkettape.

SPRINTIS' assortiment pakkettapes

  • Soorten: Ons assortiment omvat klassieke of 4-voudige draadversterkte pakkettape.
  • Kleuren: Wij bieden transparante of bruine pakkettape. Deze opties passen perfect bij standaardverpakkingen en maken een zeer goede visuele indruk.
  • Afmetingen: SPRINTIS heeft pakketbanden met een breedte van 50 mm op voorraad.
  • Rol: per stuk op rollen van 66 meter, papieren pakkettape op rollen van 50 meter.
  • Dragermateriaal: PP folie met 28 µm of milieuvriendelijk papier alternatief 120 µm.
  • Lijm: acrylaat, hotmelt of natuurrubber - de pakkettape is aan één kant sterk klevend.

Wij kunnen pakketbanden ook individueel bedrukken, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo of branding om extra nadruk te leggen. Onze klantenservice voorziet u graag van nuttige ideeën en informatie.

Voordelige pakkettape kopen bij SPRINTIS

U kunt de juiste pakkettape of verpakkingstape voor u kopen in een groot aantal varianten en functionaliteiten met maximale betrouwbaarheid en efficiëntie hier bij SPRINTIS tegen een voordelige prijs. Bestel nu en profiteer van een snelle levering!

(Deze tekst is automatisch vertaald.)