Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Jute zakjes Jute zakjes
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Linnen zakjes Linnen zakjes
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Katoenen zakjes Katoenen zakjes
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
Satijnen zakjes Satijnen zakjes
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Fluwelen zakjes Fluwelen zakjes
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Organza zakjes met satijnbandsluiting Organza zakjes met satijnbandsluiting
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Organza zakje met kerstmotief Organza zakje met kerstmotief
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Grote keuze aan geschenkzakjes bij SPRINTIS

Zodat je gegarandeerd het juiste cadeauzakje vindt voor jouw individuele behoeften, zijn onze geschenkzakken verkrijgbaar in veel verschillende variaties. Kies uit verschillende formaten, van kleine zakjes in het formaat 50 x 70 mm tot grote zakken met een afmeting van 300 x 400 mm. Je hebt ook een ruime keuze aan kleuren: van naturel en beige geschenkzakken met een eenvoudige look tot felgekleurde zakken in stralende kleuren zoals rood, goud, roze, groen of paars, SPRINTIS biedt een breed scala aan kleuren. Kies uit jute zakjes, fluwelen zakjes, linnen zakjes, katoenen zakjes, satijnen zakjes of organza zakjes. Alle zakjes zijn voorzien van een trekkoord zodat de cadeautasjes gemakkelijk gesloten kunnen worden.

Laat je producten stralen met mooie geschenkzakken

Hoogwaardige producten vereisen een passende verpakking. Met de elegante cadeauzakjes van SPRINTIS kun je je artikelen in stijl presenteren en tegelijkertijd beschermen. Sieraden, cosmetica of parfums kunnen uitstekend worden verpakt in hoogwaardige geschenkzakken van fluweel of satijn. Zowel de glanzende satijnen tassen als de zachte fluwelen tassen bieden een elegante en tijdloze verpakking voor je goederen.

Eenvoudig maar opvallend: geschenkzakken in natuurlijke look

Neutrale kleuren en een eenvoudig ontwerp worden geboden door de cadeauzakjes van SPRINTIS gemaakt van jute, linnen of katoen. De linnen geschenkzakjes zijn een waardevol alternatief voor conventionele verpakkingen zoals folie, papier of karton. De jute zakjes zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke bruin- en beigetinten en passen in elk verpakkingsconcept dankzij hun eenvoudige uitstraling. De katoenen zakjes, verkrijgbaar in wit en beige, zijn een stijlvolle verpakking met een hoge duurzaamheid en robuustheid. Ze maken deel uit van ons EcologiQ assortiment en zijn een duurzaam alternatief voor plastic verpakkingen.

Je kunt deze 3 cadeauzakjes ook gemakkelijk personaliseren. Met een stempel of de bijpassende textielverfstiften kunnen de geschenkzakjes creatief ontworpen worden en zo gebruikt worden voor verjaardagen, huwelijken of doopfeesten om een individueel tintje toe te voegen.

Organza geschenkzakjes voor een glanzende presentatie van goederen

Ook in ons assortiment vind je kleurrijke organza zakjes met decoratief satijnen lint in 8 verschillende kleuren. Dankzij de semi-transparante stof kun je in de glinsterende organza zakjes de inhoud van het zakje zien. Zo geef je producten zoals zeepjes, sieraden of souvenirs een kleurrijke glans. Speciaal voor kerstartikelen zijn er ook organza zakjes met een kerstmotief in zilver en goud.

Veelzijdig gebruik van geschenkzakken

Bij SPRINTIS heb je een ruime keuze aan geschenkzakken, dus je vindt zeker het juiste product voor elk doel. Hier is een overzicht van alle voordelen:

  • Er zijn ondoorzichtige cadeauzakjes (fluweel, satijn, katoen, jute en linnen) en transparante cadeauzakjes (organza) verkrijgbaar voor een duidelijk zicht op de inhoud
  • Verkrijgbaar in neutrale kleuren, als kleurrijke zakjes of met een kerstmotief
  • Kan worden gebruikt in de detailhandel voor souvenirs, relatiegeschenken, promoties, give-aways en allerlei producten (bijvoorbeeld sieraden of cosmetica)
  • Geschikt voor privé-aangelegenheden zoals bruiloften, doopfeesten of grote feesten als geschenk voor gasten of als tafeldecoratie
  • De praktische geschenkzakjes dienen niet alleen als stijlvolle verpakking, maar beschermen de inhoud ook tegen krassen of vuil
  • Alle cadeauzakjes hebben een praktische trekkoordsluiting voor het gemakkelijk openen en sluiten van de cadeauzakjes

Bestel nu de bijpassende cadeauzakjes bij SPRINTIS!