Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Wat is het bijzondere aan een plastic zakje met trekkoordjes?

Een trekkoord zakje is in de regel van transparante folie gemaakt en weet te imponeren door zijn snelle hantering. Met maar één beweging kan het probleemloos worden geopend en gesloten. Dankzij de praktische koordjes kan het zo vaak als nodig worden hergebruikt. Omdat het zakje meestal van transparant materiaal gemaakt is, is de inhoud direct zichtbaar. Daardoor kunnen producten mooi worden gepresenteerd en zijn ze tegelijkertijd tegen stof en invloeden van buitenaf beschermd. De SPRINTIS plastic zakjes met trekkoordjes worden van polyethyleen gemaakt en zijn daarmee 100% recyclebaar. Ze zijn daardoor geschikt voor milieubewuste firma’s en gebruikers.

Waarvoor wordt een plastic zakje met trekkoordjes gebruikt?

De meeste mensen denken direct aan een plastic zakje met trekkoordjes als het gaat om de verpakking van sieraden en cosmetica. Het wordt vaak als een geschenkverpakking gebruikt en beschermt de artikelen tegelijkertijd tegen stof, vuil en vocht. Maar dat is lang niet alles waarvoor een trekkoord zakje gebruikt wordt. Afhankelijk van de materiaaldikte en afmeting kan een plastic zakje met trekkoordjes ook worden gebruikt om grotere artikelen zoals boeken, mobiele telefoons of elektronische apparaten te verpakken en te vervoeren. De eenvoudige sluiting biedt grote voordelen en daarmee zijn zakjes met trekkoordjes tegenwoordig de meest gebruikte bewaarmogelijkheid in de industrie. Ze maken een snelle controle van de inhoud mogelijk en kunnen daarom worden gebruikt bij productinspecties of tentoonstellingen. Vooral op verkoopafdelingen waar opladers, smartphones en ander elektronische apparaten worden verkocht, gebruikt men altijd plastic zakjes met trekkoordjes.

Welke soorten plastic zakjes met trekkoordjes zijn er?

De keuze uit plastic zakjes met trekkoordjes is heel groot. Eén van de meest bekende trekkoord zakjes is de vuilniszak. Vuilniszakken zijn het beste voorbeeld van hoe behulpzaam en praktisch plastic zakjes met trekkoordjes zijn. Ze kunnen snel gevuld worden en met maar één handeling gesloten worden. Dat zorgt er tevens voor dat de inhoud er niet uitvalt. Tegelijkertijd kan de zak gemakkelijk worden gedragen d.m.v. de trekkoordjes. Hetzelfde geldt voor veel boodschappentassen of waszakjes. Deze zijn ook voorzien van een trekkoordje en zijn daardoor makkelijk in gebruik. In principe kan een trekkoord zakje van elk materiaal gemaakt worden.

Welke keuze aan plastic zakjes met trekkoordjes heb ik bij SPRINTIS?

Bij SPRINTIS vindt u plastic zakjes met trekkoordjes in de volgende uitvoeringen:

Als u een klein plastic zakje met trekkoordjes van PE-folie zoekt dan is artikel KZ.100120.PE50 de juiste keuze. Dit zakje heeft een minimale afmeting van 100 x 120 mm en is aan de smalle zijde open. Het is vervaardigd uit PE-folie met een materiaaldikte van 50 en is compleet transparant. De grootste uitvoering bij SPRINTIS is artikel KZ.400570.PE50. Met een afmeting van 400 x 570 mm passen daar ook grotere artikelen in. Ook deze is aan de smalle zijde open en van een praktisch trekkoordje voorzien. De zakjes zijn voorzien van opdruk met recyclingsymbool, omdat ze 100% recyclebaar zijn. Alle plastic zakjes met trekkoordjes zijn bij SPRINTIS al vanaf 100 stuks te bestellen.

Uw voordelen met de PE plastic zakjes met trekkoordjes bij SPRINTIS:

  • Kunnen al vanaf 100 stuks worden besteld
  • Kunnen met één handeling worden geopend en gesloten
  • Zijn enorm veelzijdig inzetbaar
  • Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen
  • Kunnen zo vaak als gewenst worden hergebruikt
  • Zijn verkrijgbaar in maten vanaf 100 x 120 mm tot maximaal 400 x 570 mm
  • Bij hogere afname geldt een staffelkorting