Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Als u op zoek bent naar een mooie geschenkverpakking dan bent u bij SPRINTIS Themawereld verpakking & verzending aan het juiste adres. Het maakt niet uit of het gaat om sieraden, souvenirs of kleine attenties, cadeaus zien er mooier uit als ze verpakt zijn. Geef een presentje in een stijvol tasje die er niet alleen mooi uitziet, maar de inhoud ook nog eens goed beschermt. Organza zakjes kunnen makkelijk en snel worden geopend en gesloten, wat tijd en moeite bespaart. Bij SPRINTIS vindt u diverse organza zakjes voor elke gelegenheid. Ontdek de verschillende maten en ontwerpen!

 • Organza geschenkzakjes
  • voor relatiegeschenken
  • voor beursartikelen
  • op aanvraag als speciale productie met opdruk en/of specifieke maten
Organza zakjes | maatwerk Organza zakjes | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt
Organza zakjes met satijnbandsluiting Organza zakjes met satijnbandsluiting
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Organza zakje met kerstmotief Organza zakje met kerstmotief
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Waar is een organza zakje geschikt voor?

Organza zakjes zijn geschikt om verschillende goederen mooi te verpakken. Het maakt niet uit of het sieraden, levensmiddelen of persoonlijke herinneringen zijn, een organza zakje beschermt de inhoud en laat de producten er mooier uitzien. Organza zakjes zijn er in verschillende kleuren en vormen. In combinatie met een decoratieve sluiting kunnen ze snel geopend en weer gesloten worden. Afhankelijk van het model zijn de meeste geschenkzakjes geschikt voor veelvuldig hergebruik. Vooral kleine spullen kunnen goed worden opgeborgen in een geschenkzakje. De verpakking is bij uitstek geschikt voor armbanden, hangers, geluksbrengers, sleutelhangers en nog veel meer. Een organza zakje geeft de inhoud meer uitstraling en zorgt voor meer nieuwsgierigheid bij het uitpakken. Daarom lenen organza zakjes zich uitstekend voor promotiegeschenken, give-aways of beursproducten.

Welke soorten organza zakjes zijn er?

De keuze aan organza zakjes is bijna ongelimiteerd. Bij SPRINTIS heeft u een grote keuze aan organza zakjes. Deze organza zakjes kunnen zo vaak als gewenst worden hergebruikt. Ze verschillen alleen in vorm en grootte. In de regel zal een organza zakje een klein zakje zijn dat met een koordje dichtgetrokken wordt. Dankzij de eenvoudige sluiting kan hij makkelijk geopend en weer gesloten worden. Een organza zakje dient daarmee niet alleen voor het geven van items, maar kan tevens als bewaarplaats dienen.

Welke keuze aan organza zakjes heb ik bij SPRINTIS?

SPRINTIS biedt u een veelzijdige keuze aan hoogwaardige organza zakjes. Wie een geschenkverpakking voor kleine producten zoals cosmetica en sieraden zoekt, is met artikel KZ.GB.075100.ORG.01 goed geholpen. Het witte organza zakje heeft een grootte van 75 x 100 mm en is bijna doorzichtig. De opening zit aan de korte zijde en kan middels de satijnbandsluiting worden dichtgemaakt. Met een minimale afname van 50 stuks is hij bij uitstek geschikt voor promotiegeschenken en give-aways. Zoekt u een groter alternatief, kies dan voor ons organza zakje van formaat 200 x 300 mm. Dankzij de praktische afmetingen kunnen in dit zakje kleine kaarten, levensmiddelen en andere presentjes worden verpakt. Indien u andere kleuren en maten wenst, kunt u bij SPRINTIS als maatwerk bestellen. U heeft de keuze uit geschenkzakjes van organza of satijn in verschillende kleuren en maten. Wie wil kan een organza zakje met logo of andere motieven laten bedrukken.

Uw voordelen met organza zakjes van SPRINTIS:

 • Kunnen meerdere keren worden hergebruikt
 • Kunnen probleemloos herhaaldelijk worden geopend en gesloten
 • De perfecte verpakking voor reclamematerialen, give-aways evenals beursproducten
 • Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen
 • Geschikt voor sieraden, levensmiddelen, souvenirs en andere presentjes
 • Maken de inhoud aantrekkelijker en beschermen tegelijkertijd
 • Mogelijkheid voor speciale aanmaak met door u gewenste afmetingen en opdruk
 • Bij hogere afname geldt een staffelkorting