Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Kruisbodemzakken worden, zoals de naam al aangeeft, gekenmerkt door de speciale vorm van hun bodem. Ze kunnen vlak worden opgeslagen en wanneer nodig worden uitgevouwen zodat er een zak met stabiele bodem ontstaat. Kruisbodemzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. In de SPRINTIS webshop vindt u in onze Themawereld verpakking & verzending zowel transparante kruisbodemzakken als transparante kruisbodemzakken bedrukt met gouden sterren.

Kruisbodemzak, OPP-folie Kruisbodemzak, OPP-folie
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Kruisbodemzak, OPP-folie, sterren Kruisbodemzak, OPP-folie, sterren
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Kruisbodemzakken voor relatiegeschenken en presentaties

Kruisbodemzakken zijn de ideale verpakking voor bedrijven die kleine productmonsters op een aantrekkelijke manier aan hun klanten of investeerders willen presenteren. De transparante folie laat toe de inhoud te bewonderen voor het openen, maar de verpakking maakt het productmonster of andere goederen tegelijkertijd heel bijzonder. De effen, transparante kruisbodemzakken zijn geschikt voor de professionele presentatie van producten voor potentiële zakenpartners of klanten. Als u uw relatiegeschenken op een aantrekkelijke manier wilt verpakken, bijvoorbeeld voor Kerstmis, Pasen of een bedrijfsjubileum, dan vindt u in de SPRINTIS webshop niet alleen de effen kruisbodemzakken, maar ook de met sterren bedrukte zakjes. Vooral bij feestelijke gelegenheden zoals Kerstmis, geven de gouden sterren uw geschenken net even wat extra uitstraling. Als u de kruisbodemzakken met inhoud per post naar de gelukkige ontvanger stuurt, zorg er dan voor dat alles ook stabiel verpakt is, zodat de zending er bij het uitpakken net zo aantrekkelijk uitziet als bij het verpakken.

Zijn kruisbodemzakjes geschikt als verpakking voor etenswaren?

De kruisbodemzakken die u bij SPRINTIS vindt, zijn geschikt voor levensmiddelen. Dit betekent dat de materialen waarvan de zakken zijn gemaakt veilig en onschadelijk zijn in combinatie met voedsel. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken dat de geur of smaak van het voedsel door de zakken verandert. Dit geldt zowel voor de effen, transparante kruisbodemzakken als voor de zakken met sterretjes erop. Daarom zijn de voedselveilige plastic zakjes uit de SPRINTIS webshop niet alleen geschikt voor verpakte goederen of productmonsters, maar ook voor bijvoorbeeld onverpakte koekjes of chocolade. Dit maakt dat de kruisbodemzakjes ideaal zijn om presentjes uit te delen op beurzen of andere grote evenementen. U kunt dus onbeperkt creatief gebruik maken van de zakjes.

Hoe worden de kruisbodemzakken gesloten?

De SPRINTIS kruisbodemzakken zijn aan de bovenzijde aan de smalle kant open. U kunt de kruisbodemzakken op verschillende manieren sluiten, ongeacht de grootte of variant. De sluitclips bieden een eenvoudige en snelle sluiting. De met papier omwikkelde metalen draadjes kunnen worden gebogen en de kruisbodemzakjes kunnen naar wens losser of strakker worden gesloten. Een echte blikvanger is de sluiting met een satiijnband. Deze variant is vooral geschikt voor kruisbodemzakken met gouden sterren als u kleine geschenken wilt verpakken.

Transparante kruisbodemzakjes of bedrukt met sterren

In de SPRINTIS webshop bieden wij u transparante kruisbodemzakken aan, onbedrukt of bedrukt met gouden sterren. Bij de onbedrukte uitvoering kunt u kiezen uit verschillende maten kruisbodemzakjes om de geschikte maat voor uw product te vinden. De kruisbodemzakken met sterren zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, zoals 95 x 160 mm, 115 x 190 mm, 145 x 235 mm of 180 x 300 mm. Alle kruisbodemzakken, die u in onze webshop vindt, zijn niet gelijmd, maar gesloten met een sealnaad.

Kruisbodemzakken - Uw voordelen in de SPRINTIS webshop:

  • Kruisbodemzakken in verschillende maten en uitvoeringen
  • beschermen op verantwoorde wijze de inhoud en zijn geschikt voor levensmiddelen
  • van hoge kwaliteit: sealnaad in plaats van lijm
  • hoogwaardige verpakking voor elke inhoud
  • Onze artikelen kunnen bij afname van grote hoeveelheden worden gekocht met staffelkorting

Verpak de productmonsters, andere goederen en kleine geschenken in de kruisbodemzakken van de SPRINTIS webshop. Klanten, zakenpartners en co. zullen in ieder geval blij zijn met het aantrekkelijk verpakte cadeau.