Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Sluitclips van draadversterkt papier garanderen een betrouwbare sluiting van kruisbodemzakken, zakken en soortgelijke verpakkingen. Wanneer het belangrijk is dat de verpakking meerdere malen snel geopend en verzegeld moet worden, worden de helpers ingezet. In onze online shop bij SPRINTIS bieden wij een breed scala aan nuttige en goedkope sluitingen voor verzending en verpakking. Koop de hoeveelheden die u nodig heeft voor een betaalbare prijs. Bij grote bestellingen profiteren onze klanten van de geleidelijk afnemende kosten per sluitclip.

Wat zijn U-Clips precies?

De producten bestaan uit papieren bindstrips, die voorzien zijn van twee externe draden. Synoniem zijn ze ook wel sluitingsclips genoemd. U-clips dienen een zeer praktisch doel; het verzegelen van zakken, verpakkingen en zakken. Hun grote voordeel is het snel openen en opnieuw sluiten van geschikte verpakkingen. Sluitclips worden daarom meerdere malen gebruikt.

Welke eigenschappen bieden de sluitklemmen?

U ontvangt onze klembanden in vele maten en in de gewenste optiek.

 • Ontwerp: Wij bieden zowel voorgebogen als rechte clipsluitingen aan. Gebogen varianten kunnen snel worden gebruikt omdat ze klaar zijn voor gebruik. Rechte types bieden volledige vrijheid bij de bevestiging aan verschillende verpakkingen.
 • Kleur: Gebruik de kleur die bij de verpakking past, zodat het totaalbeeld harmoniseert en de zak dus kwaliteitswaarde uitstraalt. De winkel heeft clipsluitingen in de kleuren goud, zilver, wit, wit-blauw en wit-rood.

Om ervoor te zorgen dat de sluiting altijd overeenkomt met de afmetingen en het ontwerp van de betreffende verpakking, bieden wij U-Clips aan in de vastgestelde breedtes:

 • 33 mm
 • 40 mm
 • 80 mm
 • 100 mm
 • 120 mm
 • 140 mm
 • 160 mm
 • 180 mm

In welke toepassingen tonen clipsluitingen hun sterke punten?

In het algemeen zijn de populaire sluitingen gevestigd in de verpakking van levensmiddelen en tabaksproducten. De stripclips zijn bijzonder geschikt voor het decoratief sealen van kruisbodemzakjes. Ze sluiten kleinere zakken en verschillende zakjes net zo betrouwbaar. Hierdoor zijn de hier getoonde sluitclips geschikt voor bijna alle soorten PP-zakken. De functionele en onopvallende producten dragen bij aan een harmonieuze uitstraling. Dit voordeel is vooral duidelijk wanneer ze worden gebruikt voor horizontale sluiting. Hoe discreter de U-Clip wordt bevestigd, hoe esthetischer het effect zal zijn. Eenvoudig is beter en goedkoper - gebruik sluitclips als goedkope en praktische oplossing.

Opmerkingen over bestelhoeveelheid, prijs en monsters

Wij zullen graag reageren op uw feedback en eventuele vragen die u heeft. Maak gebruik van de geïntegreerde contactmogelijkheden die onze website biedt: U kunt het formulier gebruiken om een individuele aanvraag voor uw bedrijf te starten. Er is ook de mogelijkheid om gratis monsters aan te vragen zodat potentiële geïnteresseerden zonder veel moeite een realistische indruk kunnen krijgen. Omdat een eerlijke prijs belangrijk is voor ons, horen wij graag van u of u de clipsluitingen elders goedkoper heeft gezien. Wij bieden U-Clips vanaf een hoeveelheid van 1000 stuks. Als er grotere orders voor commerciële klanten nodig zijn, dan zijn leveringen van 2000, 5000, 10.000 en meer dan 25.000 stuks mogelijk. De prijs voor het individuele product wordt geleidelijk aan verlaagd naarmate een grotere orderhoeveelheid wordt bereikt.

Uw voordelen in de SPRINTIS Shop:

 • Clipband sluitingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen
 • Betrouwbaar sluiten en bieden zo bescherming voor de inhoud van de verzegelde verpakking
 • Onze artikelen kunnen in grote hoeveelheden worden gekocht met kwantumkorting