Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Plastic zakjes met eurosleuf en sluitstrook zijn vooral de ideale verpakking voor lichte en platte producten die u optimaal wilt presenteren. Dankzij de eurosleuf kunnen de zakjes samen met de inhoud opvallend worden getoond. Tegelijkertijd beschermen deze plastic zakjes met sluitstrook uw artikelen tegen vuil, stof, vocht en andere verontreinigingen. In de SPRINTIS Themawereld verpakking & verzending vindt u plastic zakjes met eurosleuf en sluitstrook in verschillende maten voor verschillende inhoud. Indien gewenst is speciale aanmaak en gepersonaliseerde opdruk ook mogelijk. Zo vindt u gegarandeerd de juiste plastic zakjes voor de presentatie van uw product.

Plastic zakjes met eurosleuf en sluitstrook voor de optimale presentatie

De plastic zakjes met eurosleuf en sluitstrook uit de SPRINTIS webshop bieden de beste presentatie voor platte en lichte producten. Populaire inhoud van deze plastic zakjes zijn bijvoorbeeld tijdschriften, surprises, ballonnen, kaarten of kleine onderdelen zoals sieraden- en knutselonderdelen, kantoorspullen of magneten. De gebruiksdoeleinden van plastic zakjes met eurosleuf en sluitstrook zijn divers. Ze worden in veel verschillende branches gebruikt en zijn voor veel in de detailhandel verkochte productgroepen een onmisbaar presentatieonderdeel geworden. Normaal gesproken worden de producten via de onderkant bij de klep met zelfklevende sluiting erin geschoven. De zelfklevende sluiting is hersluitbaar en kan daardoor na het vullen eenvoudig en makkelijk worden gesloten.

Welke producten zijn geschikt voor plastic zakjes met eurosleuf en sluitstrook?

In een plastic zakje met eurosleuf en sluitstrook kan alles wat bij voorkeur plat en niet te zwaar is. Eén van de meest gangbare uitvoering vind je vooral in de tijdschriftenkiosk. Meestal is hier het bovenste gedeelte van het zakje bedrukt en vaak zit er een klein presentje voor de lezer bijgesloten welke anders niet zo eenvoudig bij het tijdschrift had kunnen worden gevoegd. Ook zijn deze plastic zakjes populair als verpakking van kleine onderdelen. Het transparante zakje presenteert de goederen aantrekkelijk en overzichtelijk en zorgen er tegelijkertijd voor dat er niets kwijtraakt. Bekende producten zijn hier bijvoorbeeld stickers, kleine knutselbenodigdheden of schroeven en pluggen.

Kunnen plastic zakjes met eurosleuf en sluitstrook maar eenmalig gevuld worden?

Alle plastic zakjes met eurosleuf en sluitstrook bij SPRINTIS zijn voorzien van hersluitbare kleppen met zelfklevende sluiting. Dat betekent dat deze plastic zakjes ook na het eerste gebruik theoretisch gezien kunnen worden hergebruikt. Niettemin dient u erop te letten, dat bij iedere keer openen en sluiten de kleefkracht een beetje kan afzwakken en daarmee in houdbaarheid vermindert. Daarom zijn deze plastic zakjes alleen onder voorwaarden herbruikbaar. Vaak worden plastic zakjes met eurosleuf en sluitstrook in de detailhandel ingezet waarbij het zakje met inhoud na verkoop in het bezit van de klant komt. Ook dat maakt hergebruik onmogelijk. Als u deze plastic zakjes niet gebruikt voor producten die te koop staan, maar bijvoorbeeld voor het presenteren van logo en firmanaam, of om bepaalde sectoren of productgroepen te markeren, dan is het natuurlijk mogelijk de bedrukte etiketten binnenin te verwisselen. Omdat het gewicht hier relatief gering is en de sluitstroken niet onder grote druk wordt belast , kunt u deze zakjes in dit geval probleemloos meerdere keren hergebruiken.

Plastic zakjes met eurosleuf en sluitstrook in verschillende uitvoeringen

De plastic zakjes met eurosleuf en sluitstrook van SPRINTIS zijn er in veel verschillende uitvoeringen. U heeft bij deze zakjes de keuze uit de afmetingen 80 x 110 mm (C7), 110 x 155 mm (C6), 155 x 215 mm (C5), 115 x 220 mm en 215 x 310 mm (C4). Normaal gesproken hebben alle uitvoeringen een 30 mm brede klep met zelfklevende sluiting, een 30 mm brede (ophang)rand, alsmede een 5 mm brede dwarslas. Tevens zijn de zakjes aan de bovenzijde voorzien van een eurosleuf om ze te kunnen ophangen. De opening met sluitstrook bevindt zich altijd aan de tegenoverliggende korte zijde.

Speciale aanmaak/maatwerk mogelijk

Kunt u bij de gangbare uitvoeringen van de plastic zakjes met eurosleuf en sluitstrook in de SPRINTIS webshop niet vinden wat u zoekt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen voor een speciale aanmaak. Maatwerk is mogelijk in elke gewenste afmeting, foliedikte en foliesoort. Vanaf een bepaald minimum aantal kunnen deze zakjes ook individueel worden bedrukt, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo of slogan. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte uitvoering voor uw producten.

Uw voordelen in de SPRINTIS webshop:

  • Plastic zakjes met eurosleuf en sluitstrook zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen
  • Bescherm de inhoud op bertrouwbare wijze
  • Mogelijkheid voor speciale aanmaak met door u gewenste afmetingen en opdruk
  • Bij hogere afname van onze artikelen geldt een staffelkorting
Snuffel rond in de SPRINTIS webshop en vindt de juiste plastic zakjes met eurosleuf en sluitstrook voor uw doeleinden. Zo worden uw producten zo goed mogelijk aan klanten gepresenteerd.