Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Onze fleszakken zijn een aantrekkelijke verpakking voor diverse cadeauartikelen. Wijn en mousserende wijn, maar ook schnaps of likeur en olie of azijn kunnen elegant worden verpakt. De flessendraagtassen worden gekenmerkt door een hoge stabiliteit dankzij een bodemvouw, terwijl de koorddraaghengsels zorgen voor een veilig transport. Onze flessentassen zijn allemaal gemaakt van hoogglanzend gecoat papier. Kies uit verschillende kleuren en formaten om het juiste product te vinden voor uw relatiegeschenken of souvenirs.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Elegante flessendraagtassen van SPRINTIS

Of het nu voor producenten of distributeurs van wijn of olie is, als relatiegeschenk voor werknemers of als giveaway op beursstands - de flessendraagtassen van hoogglanzend gecoat papier bieden een stijlvolle vervanging voor inpakpapier. Een kleurgecoördineerd koord als handvat geeft de flessentassen een stijlvolle afwerking. Ze zijn geschikt om losse flessen weg te geven als cadeau of souvenir.

Koop hoogwaardige flessentassen tegen voordelige prijzen online bij SPRINTIS

De geschenkverpakkingen voor flessen van SPRINTIS worden gekenmerkt door een hoge stabiliteit. Een blokbodem zorgt voor een stevige grip en gemakkelijk opstaan. De flessentassen zijn ook zeer robuust dankzij de versteviging van de bodem en de flap en kunnen daarom meerdere keren worden gebruikt.

Fleszakken - uw voordelen in de SPRINTIS winkel

  • Keuze uit kleuren: zwart, wit, rood, zilver en goud
  • 2 verschillende maten
  • Aantrekkelijke kortingen vanaf een bestelhoeveelheid van 50 stuks

Dankzij onze grote voorraden kunnen zelfs grote bestelhoeveelheden binnen 24 uur worden verzonden. Bestel nu bij SPRINTIS!

(Deze tekst is automatisch vertaald.)