Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Met de boekhoekjes van SPRINTIS beschermt u de hoeken van uw drukwerk zoals menukaarten, ordners, albums of boeken. Wij bieden deze boekhoeken in diverse uitvoeringen aan: vernikkeld, vermessingd en zwart gelakt – in verschillende pootlengtes en vulcapaciteiten.

Boekhoeken beschermen en verfijnen uw product.

Uiteraard kunnen de boekhoekjes uw oudere boeken beschermen en zelfs reeds beschadigde hoeken netjes bedekken. Gebruik voor het bevestigen van de boekhoeken onze tang of de handpers N4 met bijbehorende stempelset, welke u ook in ons assortiment terugvindt.

Beschermhoeken in verschillende ontwerpen

Vernikkeld, verkoperd of zwart gelakt - wij bieden een reeks praktische beschermhoeken in verschillende ontwerpen om aan elke behoefte te voldoen. Alle hoeken zijn gemaakt van robuust metaal en bieden daarom ideale bescherming. Rond of puntig, eenvoudig of decoratief: de hoogwaardige boekcovers zijn niet alleen nuttig, maar ook een echte blikvanger. Boekhoeken worden vaak gebruikt om

  • Boeken
  • Mappen
  • Albums
  • Menu's

Het is niet alleen het uiterlijk dat telt: Wij bieden ook alle metalen hoeken met verschillende pootlengtes en vulhoogtes. Zo vindt u gegarandeerd de juiste bescherming voor de hoeken van uw producten. Ongeacht of ze gebonden zijn met papier, leer of stof. En als u in ons uitgebreide assortiment nog steeds niet precies de beschermende hoek kunt vinden die u zoekt, bieden wij ook op maat gemaakte metalen hoeken voor boekenhoeken.

In onze winkel vindt u ook het juiste gereedschap voor elke boekhoek, zodat u deze gemakkelijk kunt bewerken en bevestigen. Wij bieden u ook een grote selectie aan boekbindbenodigdheden en nog veel meer, klaar voor levering binnen 24 uur en direct leverbaar in heel Europa. Als u vragen hebt of advies nodig hebt, zal onze klantenservice u graag helpen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)