Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Scharnierringen of klikringen binden losse bladen. Deze worden vaak gebruikt in stalenwaaiers, agenda’s, voor losse bladen, stofproducten of zelfs als sleutelring – scharnierringen zijn snel en makkelijk te openen en te sluiten. Dit ontwerp leent zich tegelijkertijd ook goed om op te hangen, waardoor deze vaak bij POS worden gebruikt.

Scharnierringen van SPRINTIS, voor grote en kleine gebonden producten

Deze metalen of kunststof scharnierringen bieden wij in verschilllende diameters tussen de 14 en 76 mm aan. Afhankelijk van de dikte van het te binden materiaal kiest u de bijbehorende diameter van de scharnierring.

De juiste boekring voor elke toepassing

Het hoeft niet altijd een uitgebreid gebonden werk te zijn om indruk te maken op lezers! Onze veelzijdige boekbindringen zijn alles wat u nodig hebt. Met onze metalen boekringen in verschillende maten tot een diameter van 76 mm is uw volgende boek in een handomdraai gebonden. De grote boekringen zijn zelfs bestand tegen zware belastingen.

Voor de hoogwaardige presentatie van producten in klein formaat, zoals informatiemateriaal, monsterwaaiers, monsters en nog veel meer, zijn 25 mm banden ideaal. U kunt naar smaak vernikkelde, messing of verkoperde ringbanden kopen.

Ordnerringen zijn ook ideaal voor het organiseren van documenten in de privésector. Dankzij de gemakkelijke opening kunnen materialen op elk moment worden verwijderd en opnieuw worden geplaatst.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)