Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Geschenkverpakkingen voor Kerstmis

De verleidelijke geur van versgebakken koekjes en het warme licht van kaarsen creëren elk jaar weer een betoverende sfeer die jong en oud betovert. De kersttijd is niet alleen de mooiste tijd van het jaar, maar ook de tijd waarin de kerstverkopen bloeien, de verkoop stijgt en de klanten vol vreugde zijn.

Breng de magie van Kerstmis naar uw klantenkring en creëer een sfeervolle feel-good ambiance met onze hoogwaardige cadeauzakjes, creatieve verpakkingsideeën met ons verpakkingsmateriaal en onze praktische advertentiekaders voor kerstpromotieberichten.

Laat onze inspirerende productaanbevelingen u inspireren voor een succesvolle kerstbusiness.

WRAP IT: KERSTCADEAUS INPAKKEN EN VERPAKKEN


Is er iemand die er niet blij mee is? Mooi verpakte cadeaus toveren een glimlach op je gezicht. Bij ons vind je de perfecte verpakking voor je producten. Duik in de wereld van onze artikelen van hoge kwaliteit en vind de ideale verpakking voor je kerstcadeaus.

Ons assortiment omvat een breed scala aan voedselveilige zakjes, waaronder stazakken, plastic zakjes met trekkoordjes en kruisbodemzakjes, evenals bijpassende sluitclips en nog veel meer. We wensen je veel plezier bij het ontdekken!

KERSTCADEAU-IDEEËN & INSPIRATIE

Of het nu gaat om juwelen, traktaties of kleine attenties: presenteer je cadeaus in stijlvol ogende organza zakjes, cadeauzakjes of praktische cadeauverpakkingen.
Ontdek onze verschillende formaten en ontwerpen!

OH, WAT MOOI: DECORATIE-IDEEËN VOOR CADEAUS


Stijlvol - feestelijk of liever snel en efficiënt? Hoe je je kerstcadeaus ook wilt inpakken, onze producten bieden je veel creatieve ruimte voor je individuele stijl. Onze Satijnband geven een feestelijke uitstraling.


Kleefrondjes en sluitzegels voegen individualiteit toe en kunnen ook worden gebruikt als decoratieve of sierelementen. Ons kant-en-klaar gestrikt folderkoord is gemakkelijk te gebruiken. Omdat ze rekbaar zijn, passen ze zich gemakkelijk aan elke vorm en elk formaat aan en kunnen ze efficiënt worden verwerkt, zelfs in grote hoeveelheden. Betover je klanten met smaakvol versierde en verpakte kerstartikelen.

Tip!

Kom in de kerststemming met favorieten,
die tijdens de kerstperiode hoog en laag in onze kantoren hangen.Luister nu!

LET OP!: PRODUCTIDEEËN VOOR ACTIETIPS IN HET PRE-KERSTSEIZOEN


Waar ga je naar de kerstmarkt? Wat zijn de speciale feestaanbiedingen?

Effectief geplaatste reclameboodschappen stimuleren uw kerstverkopen. Presenteer promotionele informatie met onze decoratieve, functionele kliklijsten, informatiestandaards en stoepborden, die perfect in het ontwerp van uw winkel passen en uw klanten een geweldige winkelervaring geven. Of het nu voor buiten of binnen is, u vindt geschikte presentatiemogelijkheden voor bijna alle gangbare formaten die uw kerstverkopen een boost zullen geven.

Laat u inspireren en ontwerp uw reclamedrager op indrukwekkende wijze met SPRINTIS-producten. Onze producten worden gekenmerkt door duurzaamheid en gebruiksgemak. Creëer meer aandacht op het verkooppunt en bereid uw winkel stijlvol en gepast voor op succesvolle kerstverkopen!