Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Waarvoor kunnen magnetische klemmen overal worden gebruikt? Nietjes van een hoogwaardig materiaal zoals een magneet zijn zeer populair. Vooral in de industrie en de handel is dit kleine gebruiksvoorwerp een echte schat die niet ten onder mag gaan. We stellen u de magnetische klemmen in detail voor. Elke consument zal ze snel herkennen: Wie vertrouwt op goede kwaliteit in consumptiegoederen zoals magnetische klemmen zal niet teleurgesteld worden.

Magneetklem, ferriet Magneetklem, ferriet
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Restanten

Neodymium magneet of ferriet magnetische klemmen?

Magnetische klemmen met neodymiummagneten zijn vaak verchroomd en hebben een hoog draagvermogen. Dit is een echte supermagneet die vele spanningen en spanningen in het dagelijks leven kan weerstaan. Zo kunt u bijvoorbeeld de volgende aanbiedingen voor magnetische klemmen vinden, die in de SPTINRIS magnetshop te koop zijn:

  • Magnetische klem Croco Clip, in de afmetingen 25 mm x 10 mm. Deze clip van verchroomd metaal met een neodymiummagneet van NdFeB is vernikkeld. De magnetisatie van N35 is enorm voor deze kleine magneetclip. Kleine magnetische klem - groot effect: Deze klem van metaal en supermagneet kan ca. 9 vellen papier vasthouden zonder dat er een vel afvalt. De perfecte hechting zorgt ervoor dat deze kleine clip een veelzijdig hulpmiddel is in elk kantoor.
  • Magnetische clip Bull Dog Clip in de afmetingen 67 mm x 76 mm. Deze vernikkelde clip is ook gemaakt van verchroomd, hoogwaardig metaal met een neodymiummagneet van NdFeB. De magnetisatie van N35 zorgt voor een perfecte houvast en kan worden blootgesteld aan hoge belastingen. Ongeveer 90 g papier kan met deze magneetclip worden meegenomen. Met deze robuuste magneetklem met neodymiummagneet vindt u ook een breed scala aan toepassingen in de commerciële sector.

Magneetklemmen met een ferrietmagneet hebben een lagere belastbaarheid dan die van neodymium van dezelfde grootte, maar zijn aanzienlijk goedkoper. Deze klemmen met Bull Dog Clip zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn gemaakt van vernikkeld, hoogwaardig metaal met ferrietmagneet. Je ziet heel snel: goede supermagneten in de vorm van magnetische clips betalen zich uit. Ze zijn zeer populair in de particuliere sector, op kantoor en ook in de handel en industrie.

De voordelen van goede magnetische klemmen in verschillende gebieden?

Magneetklemmen die voor vele doeleinden worden gebruikt, kunnen worden gebruikt in restaurants, in de handel en in grote werkplaatsen. Zelfs in grote magazijnen zijn magnetische klemmen bestand tegen vele stammen met temperatuurverschillen en de effecten van vochtigheid. Speciaal voor commerciële doeleinden houden magnetische klemmen dikke stapels papier en zelfs papieren pads stevig vast. Er valt hier niets af. Omdat de goede en hoge aangrijpingskracht een veilige grip mogelijk maakt en alle voorwerpen snel en eenvoudig te verwijderen zijn. Vooral in het dagelijks leven waarderen we de dingen vaak alleen als ze niet meer werken. Dit is precies de reden waarom u de magnetische klem bij de SPRINTIS webshop moet kopen. Hier werkt het vanaf het begin - en correct. Dit maakt het dagelijks leven twee keer zo leuk, als je niet eerst naar gevallen papier hoeft te zoeken. Maar de magnetische klem is ook een belangrijke hulp in elk privé-kantoor en biedt een perfecte houvast voor papier, recepten in de keuken, schoolgerei in de kinderkamer en nog veel meer.

Klein maar krachtig - de magnetische klemmen zullen u vele jaren plezier geven

Wat een klein voorwerp van magneet kan doen. De kleine helper, die erg populair is in de garage, in de werkplaats, in de keuken en de badkamer en ook in de industrie en de handel, wordt beschouwd als een allrounder die het leven veel gemakkelijker maakt. Stapels papier hechten perfect aan deze robuuste magneetklem. Alle consumenten kunnen het artikel, dat als magneet in de SPRINTIS magnetshop kan worden besteld, zeer variabel op de plaats van gebruik verwisselen. Het kleine voorwerp past in elk dashboardkastje in de auto of kan in de keukenlade worden opgeborgen. Wat onderscheidt de clip nog meer van de magneet? Het is onopvallend, klein en robuust. De neutrale magneetklem, die in een verchroomde uitvoering in de SPRINTIS magnetshop verkrijgbaar is, past ook visueel op vele plaatsen in huis, huis en tuin. Het is een kleine helper met een magneet die niet gemist mag worden. Magneten en supermagneten behoren tot de hoogwaardige gebruiksvoorwerpen die veel consumenten graag gebruiken. Het is zeker de moeite waard om te testen en kennis te maken met de hoogwaardige eigenschappen van de magnetische klem uit de SPRINTIS shop.