Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Naamplaatjes worden bij veel verschillende evenementen gebruikt. Het is een voordelige manier om meer eigenheid en bekendheid te creëren tussen de vele deelnemers op vergaderingen, beurzen, conferenties, trainingen of andere evenementen. In de SPRINTIS webshop vindt u naamplaatjes met combiklem, naamplaatjes met magneetclip en ook de mogelijkheid om naamplaatjes als maatwerk te laten vervaardigen.

Naamplaatjes voor vergaderingen, beurzen etc.

Vooral op beurzen voorzien de meeste bedrijven hun medewerkers ter plaatse van praktische naamplaatjes. Zo weten de bezoekers van een beursstand precies wie ze voor zich hebben en kunnen een meer persoonlijke relatie met het bedrijf opbouwen. Naamplaatjes zijn niet alleen op beurzen, maar ook op vergaderingen een nuttige aanvulling. Als bijvoorbeeld experts uit hetzelfde vakgebied bij elkaar komen, is het leuk te weten wie u voor zich heeft. De situatie is vergelijkbaar voor evenementen georganiseerd door grote bedrijven met meerdere locaties. Niet iedereen kent elkaar hier. In dit geval kunnen naamplaatjes uw medewerkers helpen onaangename situaties te voorkomen en hoeven ze niet herhaaldelijk om een naam te vragen. Of het nu gaat om vergaderingen, beurzen, trainingen, opleidingen, conferenties of seminars: in veel situaties zijn naamplaatjes met magneetclip of met combiklem een nuttige en voordelige manier voor bedrijven of organisatoren om grote evenementen te vereenvoudigen.

Naamplaatjes in verschillende afmetingen

Naamplaatjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De meest gangbare afmeting is in visitekaartje- of (bank)pasformaat. In de SPRINTIS webshop zijn er naamplaatjes met magneetclip of met combiklem in de formaten 90 x 58 mm of 75 x 40 mm. Desgewenst is maatwerk ook mogelijk. U kunt het gewenste formaat kiezen, de foliedikte, uitvoering, bevestigingswijze (bijv. naamplaatje met magneetclip) en uiteraard de kwantiteit.

In welke branches draagt u naamplaatje met magneetclip?

Naamplaatjes worden niet alleen bij individuele evenementen gedragen maar ook in het dagelijks leven in sommige beroepen. In manche branches is het voor bedrijven zinvol, hun medewerkers met naamplaatjes te geven. Vooral bij banen met veel klanten of de interactie met andere mensen, is het gebruikelijker dat werknemers naamlabels dragen met magneetclip of combiklem. Typische industrieën zijn bijvoorbeeld de kleinhandel, de horeca, hotels, verpleeghuizen en ziekenhuizen. In al deze beroepen profiteren werknemers en klanten van naamplaatjes met magneetclip of met combiklem.

Naamplaatjes met combiklem

Naamplaatjes met combiklem worden met behulp van speld of clip aan de kleding bevestigd. In tegenstelling tot naamplaatjes met magneetclip kan gevoelige kleding kreukelen of zelfs beschadigd raken als u niet voorzichtig bent. In de SPRINTIS webshop vindt u naamplaatjes met combiklem in de formaten 75 x 40 mm en 90 x 58 mm. Beide afmetingen worden incl. printvellen geleverd, een sjabloon hiervoor vindt u in de webshop bij desbetreffend artikel. Net als bij de naamplaatjes met magneetclip kunnen de labels worden vervangen en de naamplaatjes worden hergebruikt.

Aan welke kant draagt u het naamplaatje?

Als de vraag rijst aan welke kant het naamplaatje moet worden aangebracht, dan is eenheid het belangrijkste punt. Over het algemeen is gebleken om het naamplaatje aan de rechterkant van de kleding te bevestigen. Hier is een heel eenvoudige reden voor: als je elkaar met de rechterhand begroet, gaat je blik vaak automatisch omhoog naar het gezicht en zie je tevens het naamplaatje in het voorbijgaan. Een snelle blik naar boven toont alle belangrijke informatie aan de andere persoon, terwijl een naamplaatje aan de linkerkant vaak niet wordt opgemerkt. Het belangrijkste voor een bedrijf om zich als eenheid te presenteren, is dat alle medewerkers het naamplaatje aan dezelfde kant op hun kleding bevestigen. Mannen mogen het naamplaatje niet op de stropdas dragen, voor vrouwen is het decolleté taboe.

Naamplaatjes voor elke gelegenheid in de SPRINTIS webshop

SPRINTIS heeft het juiste naamplaatje voor uw evenement, beurs, congres, seminar of ander door u geplande bijeenkomst. Als de standaardformaten niet aan uw wensen voldoen, vervaardigen wij graag naamplaatjes volgens uw specificaties.