Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Naamplaatjes in verschillende afmetingen

Naamplaatjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De meest gangbare afmeting is in visitekaartje- of (bank)pasformaat. In de SPRINTIS webshop zijn er naamplaatjes met magneetclip of met combiklem in de formaten 90 x 58 mm of 75 x 40 mm. Desgewenst is maatwerk ook mogelijk. U kunt het gewenste formaat kiezen, de foliedikte, uitvoering, bevestigingswijze (bijv. naamplaatje met magneetclip) en uiteraard de kwantiteit.

In welke branches draagt u naamplaatje met magneetclip?

Naamplaatjes worden niet alleen bij individuele evenementen gedragen maar ook in het dagelijks leven in sommige beroepen. In manche branches is het voor bedrijven zinvol, hun medewerkers met naamplaatjes te geven. Vooral bij banen met veel klanten of de interactie met andere mensen, is het gebruikelijker dat werknemers naamlabels dragen met magneetclip of combiklem. Typische industrieën zijn bijvoorbeeld de kleinhandel, de horeca, hotels, verpleeghuizen en ziekenhuizen. In al deze beroepen profiteren werknemers en klanten van naamplaatjes met magneetclip of met combiklem.

Naamplaatjes met combiklem

Naamplaatjes met combiklem worden met behulp van speld of clip aan de kleding bevestigd. In tegenstelling tot naamplaatjes met magneetclip kan gevoelige kleding kreukelen of zelfs beschadigd raken als u niet voorzichtig bent. In de SPRINTIS webshop vindt u naamplaatjes met combiklem in de formaten 75 x 40 mm en 90 x 58 mm. Beide afmetingen worden incl. printvellen geleverd, een sjabloon hiervoor vindt u in de webshop bij desbetreffend artikel. Net als bij de naamplaatjes met magneetclip kunnen de labels worden vervangen en de naamplaatjes worden hergebruikt.

Aan welke kant draagt u het naamplaatje?

Als de vraag rijst aan welke kant het naamplaatje moet worden aangebracht, dan is eenheid het belangrijkste punt. Over het algemeen is gebleken om het naamplaatje aan de rechterkant van de kleding te bevestigen. Hier is een heel eenvoudige reden voor: als je elkaar met de rechterhand begroet, gaat je blik vaak automatisch omhoog naar het gezicht en zie je tevens het naamplaatje in het voorbijgaan. Een snelle blik naar boven toont alle belangrijke informatie aan de andere persoon, terwijl een naamplaatje aan de linkerkant vaak niet wordt opgemerkt. Het belangrijkste voor een bedrijf om zich als eenheid te presenteren, is dat alle medewerkers het naamplaatje aan dezelfde kant op hun kleding bevestigen. Mannen mogen het naamplaatje niet op de stropdas dragen, voor vrouwen is het decolleté taboe.

Naamplaatjes voor elke gelegenheid in de SPRINTIS webshop

SPRINTIS heeft het juiste naamplaatje voor uw evenement, beurs, congres, seminar of ander door u geplande bijeenkomst. Als de standaardformaten niet aan uw wensen voldoen, vervaardigen wij graag naamplaatjes volgens uw specificaties.