Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Esthetiek ontmoet functionaliteit - met de roestvrijstalen asbakken voor binnen en buiten. Bij het roken in openbare ruimten en in entree- of wachtruimten is een asbak onmisbaar en speelt hij een essentiële rol. Een stijlvolle ambiance vereist stijlvolle accessoires - vooral buitenshuis. Als je op zoek bent naar een duurzame, elegante en functionele oplossing, dan is de roestvrijstalen asbak de perfecte keuze.

Veelzijdige modellen asbakken

Aan de muur of met een standaard: roestvrijstalen asbakken zijn er in verschillende vormen en maten. Onze modellen zijn zelfs allemaal uitgerust met een deksel om het lekken van rook of het binnendringen van regen tot een minimum te beperken.

Robuustheid en duurzaamheid van wand- en staande asbakken

Voor wie op zoek is naar een vrijstaande oplossing voor rookruimtes op terrassen of bij de ingang van zijn zaak, is de roestvast stalen staande asbak Outdoor de eerste keuze. Met zijn robuuste ontwerp trotseert hij weer en wind en zijn elegante uiterlijk maakt hem tot een blikvanger. De stevige basis zorgt voor stabiliteit, zelfs in drukke gebieden. Dankzij het gebruikte roestvrij staal blijft hij zelfs na jarenlang gebruik roestvrij en mooi, want roestvrij staal is corrosiebestendig. Soms is er buitenshuis weinig ruimte of wordt de voorkeur gegeven aan een oplossing aan de muur. Dit is waar de roestvrijstalen wandasbak om de hoek komt kijken. Het is een ruimtebesparende manier om rokers een plek te geven zonder vloerruimte in te nemen. Zowel onze staande asbak als de wandasbak zijn niet alleen een praktische plek om sigarettenresten op te bergen, maar ook een stijlvol accessoire dat in elke buitenruimte past.

 

Eenvoudige montage en eenvoudig schoonmaken

Onze asbakken onderscheiden zich door hun eenvoudige montage en eenvoudige reiniging. Dankzij het gladde oppervlak van roestvrij staal kan as gemakkelijk worden verwijderd. Even afvegen is voldoende en je asbak ziet er weer als nieuw uit.

Asbakken van SPRINTIS

Het maakt niet uit of je de voorkeur geeft aan het vrijstaande van de staande asbak of het ruimtebesparende van de wandasbak: met een asbak van roestvrij staal kies je altijd voor een duurzame en stijlvolle oplossing. Investeer in een asbak van hoge kwaliteit die functionaliteit belooft en aan je behoeften voldoet.