Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Toepassingsgebieden voor sleutelhangers

Veel voorkomende toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld

  • eigendomsbeheer
  • als relatiegeschenken
  • voor autoverhuurbedrijven
  • voor privégebruik

De lijst kan eindeloos worden uitgebreid. Wat overblijft is een enorm aantal sleutels, die in de drukte van alledag snel door elkaar kunnen raken. Als gevolg daarvan kan het lang zoeken zijn of, in het geval van sleutels die er hetzelfde uitzien, veel vallen en opstaan om de juiste sleutel te vinden. Niet als u onze eenvoudige maar uiterst praktische sleutelhangers met bijpassende sleutellabels gebruikt! In tegenstelling tot veel decoratieve sleutelhangers kunnen deze met behulp van een slim labelsysteem snel aan het juiste doel worden toegewezen tussen verschillende sleutelhangers.

Als een thematische scheiding niet nodig is, zijn onze vernikkelde sleutelhangers met een buitendiameter tussen 16 mm en 30 mm voldoende voor het eigenlijke doel. Het belangrijkste voordeel is immers dat u veel sleutels die bij elkaar horen gemakkelijk en betrouwbaar kunt groeperen.

Sleutelhangers voor de onroerendgoedsector

Het beheer van hele wooncomplexen vereist absolute duidelijkheid! Desorganisatie in de sleutelkast kan hier desastreuze gevolgen hebben. Onze aanbeveling: sleutelhangers in verschillende kleuren voor nauwkeurige identificatie en scheiding van de respectieve doeleinden. Sorteren op verdiepingen of woon- en buitenruimten is bijvoorbeeld een goed idee, dat verder kan worden afgebakend door etikettering op de meegeleverde sleutelhangers. Onze karabijnhaken zijn ideaal om verschillende sleutelhangers te combineren.

Koop sleutelhangers in verschillende kleuren

Voor elke verpakking sleutelhangers met sleutellabels ontvangt u twee versies van de sleutelhangers in vijf verschillende kleuren: zwart, rood, blauw, groen en geel. Na het selecteren van het beoogde gebruik en het inrijgen van de sleutels, kunnen de bijbehorende tags gelabeld worden volgens hun doel, zodat u gegarandeerd nooit het overzicht verliest!

Sleutelhangers als relatiegeschenken

Onze vernikkelde sleutelhangers met labels zijn natuurlijk ook bijzonder populair als relatiegeschenken. En dat loont! Want naarmate de hoeveelheid toeneemt, daalt ook de prijs. Het gespreide prijsoverzicht per 100 sleutelhangers vindt u in het productoverzicht. Of het nu voor beurzen, als relatiegeschenk of welkomstpakket is, sleutelhangers zijn altijd een nuttig en welkom geschenk en kunnen ook gemakkelijk worden aangepast met uw bedrijfslogo. Hetzij als belettering op een stoffen band, in de vorm van een hanger die aan de sleutelhanger is bevestigd, of met een ander reclamemedium. Er zijn geen grenzen aan uw toepassingsmogelijkheden!

Sleutelhangers voor autoverhuur

Zoals reeds vermeld, is het overhandigen van sleutels een zeer regelmatige taak, vooral tijdens de dagelijkse activiteiten van autoverhuur. Om de sleutels van uw wagenpark altijd goed georganiseerd te houden, zijn op maat gemaakte sleutelhangers voor autosleutels onmisbaar! Het voordeel: dankzij het grote aantal verschillende kleuren kunt u gemakkelijk themagroepen vormen, bijvoorbeeld per autotype, zodat u de bijbehorende auto's meteen op de juiste manier aan uw klanten kunt toewijzen. Bespaar tijd en zenuwen en profiteer van een goed georganiseerd sleutelsysteem!

Meerdere woningen vereisen meerdere sleutelhangers

Door de toenemende behoefte aan grote mobiliteit is het tegenwoordig niet ongewoon om naast de hoofdwoning nog een andere woning in de buurt van het werk te hebben. Dit leidt al snel tot de behoefte aan een extra set sleutels, die apart gehouden moet worden van de andere sleutelhangers, bijvoorbeeld voor autosleutels, om verwarring te voorkomen. Dit geldt des te meer voor partners met verschillende huishoudens! Hier is het raadzaam om een verstandige strategie te ontwikkelen om de sleutels duidelijk te categoriseren.

De sleutelhangers van SPRINTIS worden daarom geleverd met labels in verschillende kleuren om ze gemakkelijk te kunnen onderscheiden, en kunnen worden gelabeld volgens hun doel. Het labelveld van 30 x 15 mm is groot genoeg voor het labelen van meerdere regels.

Sleutelhangers snel en in grote hoeveelheden verkrijgbaar

Grote of kleine sleutelhangers, gekleurd of vernikkeld, met of zonder opschriftplaatje, wij kunnen u elke gewenste hoeveelheid leveren! Onze leveringen zijn binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling klaar voor verzending en worden dan binnen de kortst mogelijke tijd naar uw adres gestuurd. Wij kijken uit naar uw bestelling! Voor vragen of speciale bestellingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)