Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

De klassieke sleutelring – vrijwel onmisbaar en voor veel doeleinden te gebruiken in elk huishouden en het bedrijfsleven. SPRINTIS levert deze in verschillende diameters en draaddiktes. De sleutelringen zijn vernikkeld. Als alternatief worden ook onze kabelsluitringen met schroefsluiting vaak toegepast.

Sleutelhangers gemaakt van hoogwaardige materialen

Onze sleutelhangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen. Kies tussen klassieke sleutelhangers van vernikkeld metaal of onze sleutelhangers met een labelveld van kunststof. Welke maat u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw sleutels veilig en praktisch georganiseerd zijn. Vind nu de juiste sleutelhanger voor uw individuele behoeften!

Functionaliteit van de sleutelhangers en sleutelhangers

Onze producten zijn ontworpen om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken en uw sleutelorganisatie te optimaliseren. De belangrijkste productkenmerken in één oogopslag:

  1. Veilig opbergen: SPRINTIS sleutelhangers en sleutelhangers zijn niet alleen stijlvol, maar ook uiterst stevig en veilig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u uw sleutels verliest. De sleutels blijven altijd stevig en betrouwbaar aan de ring bevestigd, zelfs tijdens beweging en activiteit.
  2. Etiketteringsvelden: Onze sleutelhangers zijn uitgerust met praktische labelvelden. Zo kunt u belangrijke informatie toevoegen, zoals de naam van de sleutel of een adres. In geval van verlies kunnen de sleutels gemakkelijk worden geïdentificeerd, waardoor het terugbrengen van sleutels eenvoudiger wordt en de veiligheid dus toeneemt.
  3. Kleurvariatie: Onze sleutelhangers worden geleverd in een set van 5 verschillende kleuren. Zo kunt u sleutels per categorie sorteren of ze gewoon aan uw persoonlijke smaak aanpassen.

Sleutelhangers kopen bij SPRINTIS

Of u nu op zoek bent naar sleutelhangers in verschillende maten of een sleutelhanger om te labelen, bij SPRINTIS vindt u gegarandeerd het juiste product tegen een eerlijke prijs. Met onze staffelprijzen krijgt u een uiterst aantrekkelijk aanbod voor grotere bestelhoeveelheden - hoe groter de bestelhoeveelheid, hoe gunstiger de prijs per sleutelhanger of sleutelring.

Onderneem nu actie en koop uw favoriete sleutelhangers of sleutelhangers bij SPRINTIS. Bestel vandaag nog en profiteer van een snelle en gemakkelijke levering.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)