Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Als redders in extreme situaties zijn karabiners een integraal onderdeel van elke klimuitrusting. Deze praktische veiligheidsmiddelen hebben nu ook hun weg gevonden naar minder gevaarlijke situaties. Er zijn namelijk ook veel situaties in het dagelijks leven waarin het een stuk gemakkelijker is om dingen vast te maken, zodat u uw handen weer vrij heeft. De metalen onderdelen hebben daarom plaatsgemaakt voor aluminium karabijnhaken en de afmetingen van de mechanismen zijn ook beter hanteerbaar geworden, zodat ze bijna overal gebruikt kunnen worden.
Laat de naam van onze sleutelhanger karabijnhaken u niet afleiden van de talloze toepassingen waarbij onze sleutel karabijnhaken in verschillende ontwerpen nuttig en stijlvol kunnen zijn.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

De karabijnhaak als sleutelhanger

Het meest voorkomende gebruik van de handige karabijnhaak is aan een sleutelbos. Het gebruik van karabijnhaken als sleutelhanger heeft verschillende voordelen. Waar klassieke sleutelhangers al snel onhandelbaar worden, biedt het mechanisme van een karabijnhaak sleutelhanger de nodige flexibiliteit, zowel bij het bevestigen van de sleutelbos als bij het verwisselen van individuele sleutels. De karabijnhaak voor sleutelhangers blijft betrouwbaar op zijn plaats en kan indien nodig snel weer losgemaakt worden.

Karabijnhaken niet alleen voor sleutels

Onze sleutel karabijnhaken zijn de perfecte aanvulling voor elk avontuur - of het nu voor dagelijks werk, vrije tijd of buiten is. De karabijnhaak kan aan een riem, tas, handtas, rugzak of wat u maar wilt worden bevestigd! U kunt gemakkelijk een waterfles aan de buitenkant van uw rugzak hangen om te voorkomen dat deze geplet wordt. Met de stevig bevestigde labels hoeft u zich geen zorgen te maken dat u iets kwijtraakt of uit uw tas valt tijdens het wandelen. Een compacte karabijnhaak is ook ideaal om een paraplu bij de hand te houden in geval van nood, in plaats van ernaar te zoeken in de diepte van een rugzak. Er zijn geen grenzen aan de mogelijke toepassingen en in veel situaties die creativiteit en vindingrijkheid vereisen, is een karabijnhaak precies het juiste hulpmiddel.

Het is altijd belangrijk om te onthouden dat karabijnhaken met sleutelringen niet geschikt zijn voor gebruik tijdens het klimmen en alleen mogen worden gebruikt om voorwerpen aan vast te maken!

Betrouwbare kwaliteit

Alle SPRINTIS sleutelhanger karabijnhaken zijn gemaakt van duurzaam aluminium en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die bij uw stijl passen. In ons assortiment sleutelhangers met karabijnhaakmechanisme kunt u kiezen uit zilver, zwart, blauw en rood, in vier verschillende maten tussen 38 en 75 millimeter, evenals een rond ontwerp en klassieke karabijnhaakvormen.

De sleutel karabijnhaken zijn ook in grote hoeveelheden verkrijgbaar in onze SPRINTIS winkel, bijvoorbeeld voor een promotiecampagne of als relatiegeschenk. Ze worden binnen de kortst mogelijke tijd en in heel Europa verzonden. Als u vragen hebt, helpt onze klantenservice u graag verder.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)