Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Een goed georganiseerd bureau is de sleutel tot efficiënt en productief werken. In onze categorie bureauaccessoires vindt u de juiste accessoires om uw werkplek functioneel en stijlvol te maken.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Leren of papieren bureauonderleggers: Onze hoogwaardige leren bureauonderleggers geven uw bureau een luxe uitstraling. Ze zorgen niet alleen voor een glad schrijfoppervlak, maar beschermen uw bureaublad ook tegen krassen en vlekken. Voor degenen die de voorkeur geven aan een kosteneffectieve optie, bieden wij papieren bureauonderleggers.

Metalen of houten bureau-organizers: Houd uw werkruimte netjes en georganiseerd met onze metalen of houten bureau-organizers. Ze bieden talloze vakken en planken om pennen, paperclips, notitieblokken enz. georganiseerd te houden. Met bureauaccessoires zoals pennenhouders, tijdschriftenrekken, notitieboxen en briefstandaards hebt u uw gereedschap en documenten altijd bij de hand.

Geef uw werkplek een persoonlijk tintje met bijpassende bureauaccessoires die uw persoonlijkheid en professionaliteit weerspiegelen. Ontdek nu onze uitgebreide selectie en pas uw bureau aan uw wensen en behoeften aan.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)