Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Iedereen kent ze wel, zowel voor op kantoor als voor thuis: bureau-organizers zijn een geweldige manier om uw bureau opgeruimd te houden. Met een goede bureau-organizer kunt u uw werkmateriaal gemakkelijk bij de hand houden, waardoor u tijd bespaart die u anders zou verspillen aan het zoeken naar benodigde spullen. Een goed georganiseerd bureau kan ook stress en afleiding helpen verminderen, waardoor uw productiviteit en efficiëntie toenemen.

Bamboe organizer

Bamboe bureau-organizers hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen omdat ze milieuvriendelijk zijn en een natuurlijke esthetiek bieden. Bamboe is een snelgroeiende en duurzame grondstof die sterk en duurzaam is. Bureau-organizers van bamboe zijn meestal licht, maar toch stevig genoeg om verschillende voorwerpen zoals pennen, scharen, paperclips en blocnotes in op te bergen. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om te voldoen aan de individuele behoeften van uw werkruimte.

Metalen organizerset

Metalen bureau-organizers zijn een andere populaire optie. Ze zijn stevig en duurzaam en geven uw bureau een moderne, industriële uitstraling.

Als u op zoek bent naar een metalen bureau-organizerset, dan hebben wij precies wat u zoekt. Onze vijfdelige set bevat alle benodigdheden om uw bureau georganiseerd te houden.

De set bestaat uit een prullenmand, een pennenhouder, een brievenhouder, een memobox en een opruimbox. Elk item is gemaakt van hoogwaardig metaal in een gaasdesign en heeft een stevige constructie waardoor ze lang meegaan, zelfs bij dagelijks gebruik.

De prullenbak biedt voldoende ruimte voor al uw papieren die u niet meer nodig heeft. Hier kunt u uw documenten en ander klein afval kwijt. De pennenhouder biedt voldoende ruimte voor pennen, scharen en ander schrijfgerei en zorgt ervoor dat deze altijd binnen handbereik zijn. De brievenhouder is perfect voor het archiveren en sorteren van post en belangrijke documenten en de memobox is ideaal voor notities en herinneringen. Voor al het andere dat op je bureau rondslingert, is er de opruimbox om andere kleine voorwerpen netjes op te bergen.  

Waarom Sprintis?

Sprintis biedt niet alleen een breed assortiment kantoorbenodigdheden, maar ook geweldige prijzen, een goede klantenservice en een snelle levering. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier die aan uw behoeften voldoet, bent u bij ons aan het juiste adres.