Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Een bureau-onderlegger kan helpen uw werkplek schoon, georganiseerd en functioneel te houden. Hij beschermt niet alleen het oppervlak van uw bureau tegen krassen en beschadigingen, maar kan ook dienen als decoratief element om uw werkruimte te verfraaien en een aangename werksfeer te creëren.

Bureaulegger van leder

Als u op zoek bent naar een bureaulegger van hoge kwaliteit, is leer een uitstekende keuze. Leer is een duurzaam en robuust materiaal dat perfect is voor dagelijks gebruik. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een praktische optie is voor mensen die veel tijd aan hun bureau doorbrengen.

Een leren bureaulegger biedt niet alleen functionele voordelen, maar ook een esthetische component. Leer heeft een natuurlijke schoonheid en textuur die een luxueus tintje aan uw werkplek kan geven. Een leren bureaulegger in bruin of zwart is tijdloos en past bij bijna elke interieurstijl. Wij hebben de volgende leren bureauleggers in ons assortiment:

  • Bureaulegger leder, bruin natuur, 60 x 40 cm
  • Bureaulegger leder, zwart, 60 x 40 cm

Papierblok als bureau-onderlegger

 Papieren bureau-onderleggers zijn een goedkope en praktische manier om uw bureau te organiseren en te beschermen. Net als lederen bureauleggers beschermen papieren bureau-onderleggers uw bureau tegen krassen. Bovendien bieden ze ruimte om notities, ideeën en plannen op te schrijven. Ze zijn ook een milieuvriendelijke optie omdat ze recyclebaar en biologisch afbreekbaar zijn. Met onze papieren bureau-onderlegger kunt u dus niet alleen uw productiviteit en creativiteit verhogen, maar ook bijdragen aan duurzaamheid.

Onderleggers van SPRINTIS

Bij ons profiteert u van een snelle levering, een goede klantenservice en eerlijke prijzen. Wij begrijpen het belang van een goed georganiseerde werkplek en bieden u producten van hoge kwaliteit die uw productiviteit kunnen verhogen en stress kunnen verminderen. Met onze snelle verzending en toegewijde klantenservice kunt u er zeker van zijn dat u in goede handen bent.