Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

"Wat zei je dat je naam is?" - Gebruik de praktische tafelnaamnaambordjes van SPRINTIS zodat deze vraag zich nooit voordoet. Of het nu op seminars, vergaderingen, conferenties of beurzen is - de naambordjes voor tafels zorgen voor duidelijkheid en laten direct zien met wie je in een ruimte zit. De transparante bordjes van polystyreen en acryl bieden voldoende ruimte voor opschriften zoals naam, bedrijf of functie. Naast de functie als tafelnaambord zijn er nog vele andere toepassingsmogelijkheden voor de zogenaamde dakdisplays, zoals informatiehouders of voor het weergeven van prijzen in de etalage.

Wie is wie? Houd het overzicht met de tafelnaambordjes van SPRINTIS.

Wanneer je veel namen tegelijk moet onthouden, zijn naambordjes handig. Maar de tafelnaambordjes zijn ook ideaal voor een receptie, zodat gasten een direct aanspreekpunt hebben voor eventuele vragen. De transparante bordjes zijn aan beide zijden leesbaar en de opschriften kunnen snel worden verwisseld. Dankzij hun dakvorm zijn de tafelnaamborden stabiel en kunnen ze bijvoorbeeld ook direct naast een product worden gebruikt als prijsaanduiding. Kies uit vier verschillende maten: 100 x 52 mm, 210 x 61 mm, 150 x 61 mm, 297 x 105 mm, 297 x 210 mm.

Uw voordelen met SPRINTIS

De tafelnaambordjes van SPRINTIS van transparant acryl, ook wel dakdisplays of A-displays genoemd, bieden u veel voordelen:

  • Stabiele dakvorm
  • Eenvoudige vervanging van de papieren inlegger door zijdelingse invoer
  • Hoge kwaliteit en robuust
  • Stapelbaar en ruimtebesparend op te bergen
  • Aan beide zijden beschrijfbaar en leesbaar door de dakvorm

Kies het gewenste formaat en bestel de tafelnaambordjes gemakkelijk online in de SPRINTIS Shop. U profiteert van een staffelkorting vanaf een bestelhoeveelheid van 12 stuks. Dankzij de grote voorraad zijn zelfs grote bestellingen binnen 24 uur klaar voor verzending. Nu voordelig tafelnaambordjes kopen!