Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Boekomslagen om boeken te beschermen

Wanneer u uw boeken of catalogi gebruikt, worden ze blootgesteld aan invloeden van buitenaf en kunnen ze te lijden hebben van slijtage, vocht en vuil. Boekomslagen zijn daarom een belangrijke bescherming voor boeken. Met transparante beschermhoezen kunt u bijvoorbeeld ook sneller boeken op de plank vinden en altijd het juiste boek kiezen. Voor mensen met kinderen is de transparante folie van de beschermhoes niet alleen een belangrijk aspect voor bescherming, maar ook voor het georganiseerd opbergen.

Bestel boekomslagen online

SPRINTIS biedt u boekomslagen in veelvouden van 100 stuks. Dankzij de aantrekkelijke prijsschaal profiteert u van de aankoop van grotere hoeveelheden. Onze boekomslagen kunnen naar wens op maat worden bedrukt. Het logo van uw bibliotheek of school kan er bijvoorbeeld op gedrukt worden. Praat met onze klantenadviseurs over alle opties en details.

Maar niet alleen boeken moeten beschermd worden. Ook voor andere documenten hebben beschermhoezen hun waarde bewezen. In het SPRINTIS-assortiment bieden wij u ook een verscheidenheid aan paspoorthoesjes, paspoorthoesjes en hoesjes voor vaccinatiekaarten. Met SPRINTIS als sterke partner aan uw zijde kunt u altijd rekenen op een snelle levering.

Bestel nu en bescherm uw boeken effectief met een duidelijk zicht.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)