Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Voor reizigers is het paspoort het belangrijkste document om andere landen te bezoeken. Zonder paspoort kunnen ze niet naar landen buiten Europa reizen. Met behulp van onze paspoorthoezen kunt u uw paspoort beschermen tegen slijtage, vuil, vocht en beschadiging. Als u regelmatig buiten Europa reist, is een paspoorthoesje onmisbaar. SPRINTIS biedt transparante paspoorthoesjes in het formaat 135 x 190 mm voor Duitse paspoorten.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)
Paspoorthoesjes | maatwerk Paspoorthoesjes | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt

Paspoorthoezen om paspoorten te beschermen

Wanneer paspoorten nodig zijn voor controles op luchthavens of treinstations, worden ze blootgesteld aan invloeden van buitenaf en kunnen ze te lijden hebben van slijtage, vocht en vuil. Paspoorthoesjes zijn daarom een belangrijke bescherming voor gevoelige paspoorten. De hoesjes zorgen ervoor dat uw paspoort langer meegaat. Een goed beschermd paspoort ziet er zelfs na lange tijd en veelvuldig gebruik nog aantrekkelijk en representatief uit als het wordt beschermd door een hoesje.

Bestel paspoorthoezen online

SPRTINIS biedt u paspoorthoezen in veelvoud van 100. Dankzij de aantrekkelijke staffelprijzen profiteert u van de aankoop van grotere hoeveelheden. Onze paspoorthoezen kunnen naar wens op maat worden bedrukt. Het logo van uw kantoor of bedrijf kan er bijvoorbeeld op gedrukt worden. Praat met onze klantenadviseurs over alle opties en details.

Maar niet alleen paspoorten moeten beschermd worden. Ook voor andere documenten hebben beschermhoezen hun waarde bewezen. In het assortiment van Sprintis bieden wij u ook verschillende paspoorthoesjes voor zwangere vrouwen, hoesjes voor vaccinatiekaarten en ticketzakjes. Met SPRINTIS als sterke partner aan uw zijde kunt u altijd rekenen op een snelle levering.

Bestel nu en bescherm paspoorten effectief met een duidelijk zicht.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)