Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Paspoorthoesjes | maatwerk Paspoorthoesjes | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt

Vaccinatiebewijs dekking om uw vaccinatiekaart en vaccinatiebewijs te beschermen

Vaccinaties zijn vaak essentieel als u naar het buitenland reist. Ook thuis zijn veel vaccinaties een belangrijke medische factor om uw eigen gezondheid te beschermen en de samenleving te beschermen. De vaccinatiekaart is een belangrijke metgezel op reis en thuis - van jongs af aan en levenslang.

Wanneer de vaccinatiekaart nodig is als bewijs of om nieuwe vaccinaties te registreren, wordt deze blootgesteld aan invloeden van buitenaf en kan deze last hebben van slijtage, vocht en vuil. Vaccinatiepas hoesjes zijn daarom een belangrijke bescherming voor de gevoelige vaccinatiepas.

Vaccinatiepas hoesjes zorgen ervoor dat uw vaccinatiepas langer meegaat. Een goed beschermde vaccinatiekaart ziet er zelfs na lange tijd en veelvuldig gebruik nog aantrekkelijk en representatief uit als deze beschermd wordt door een hoesje.

Transparante beschermhoesjes maken het gemakkelijker om de vaccinatiekaart bijvoorbeeld in uw zak terug te vinden en altijd de juiste vaccinatiekaart te kiezen. Voor mensen met kinderen is de doorzichtige folie van het beschermhoesje niet alleen belangrijk voor de bescherming, maar ook voor het georganiseerd opbergen.

Vaccinatiepasjes voor kinderen zijn bijzonder belastend. Kinderen moeten regelmatig een bewijs van hun vaccinatiebescherming overleggen als onderdeel van hun activiteiten en zorggroepen in kleuterscholen, scholen, kampen en sportactiviteiten en moeten hun vaccinatiekaart onafhankelijk van hun documenten bij zich dragen. Afhankelijk van hoe voorzichtig het kind is, wordt de vaccinatiekaart blootgesteld aan de nodige stress. Een hoesje voor de vaccinatiekaart wordt in deze gevallen sterk aanbevolen.

In principe is er geen onderscheid tussen vaccinatiepaspoorten voor kinderen en volwassenen. Of het nu om kleine of grote kinderen gaat, iedereen ontvangt hetzelfde ID-document in hetzelfde formaat. Een vaccinatiepas begeleidt een persoon levenslang.

Omslagen voor vaccinatiekaarten worden vaak uitgegeven in dokterspraktijken en ziekenhuizen om de gevoelige documenten optimaal te beschermen vanaf het moment dat ze voor het eerst worden uitgegeven. Soms is het echter ook nodig om een beschadigd of verloren beschermhoesje voor oudere vaccinatiekaarten te vervangen.

Vaccinatiekaart hoesjes in verschillende ontwerpen

Internationale vaccinatiekaarten en paspoorten zijn qua formaat en ontwerp veranderd. Oude vaccinatiekaarten passen niet meer in een beschermhoesje voor de huidige vaccinatiekaarten. De noodzaak om de vaccinatiekaart te beschermen is echter gebleven. SPRINTIS biedt daarom vaccinatiekaart hoesjes in verschillende maten en modellen:

Vaccinatiekaart-hoesje voor de nieuwe vaccinatiekaart

Met een afmeting van 137 x 200 mm is het transparante vaccinatiekaart hoesje van zacht PVC geschikt voor de huidige internationale vaccinatiekaart.

Wij bieden deze hoes voor vaccinatiekaarten aan als uitvouwbaar model. Het schutblad en de rug worden in de twee binnenvakken geschoven. Dit betekent dat de vaccinatiekaart tijdens het gebruik niet uit de beschermhoes gehaald hoeft te worden. Deze praktische eigenschap minimaliseert slijtage en het voorblad van het document blijft altijd schoon. Tegelijkertijd zorgt de transparante folie ervoor dat het schutblad en de rug duidelijk zichtbaar blijven.

Het formaat van deze hoes is ook geschikt voor oude paspoorten die vóór maart 2017 zijn uitgegeven.

Vaccinatiekaart hoesje voor de oude vaccinatiekaart

Ons transparante vaccinatiekaartomslag DIN A6 met de afmetingen 114 x 160 mm is gemaakt van PP-folie. Het is geschikt voor vaccinatiekaarten die vóór 1985 zijn uitgegeven.

Dit model is geschikt om het document in te steken en voorkomt zo dat afzonderlijke pagina's tijdens transport en opslag omvouwen. De transparante beschermhoes biedt een duidelijk zicht op het schutblad en de rug. Dankzij de duimuitsparing aan de open smalle kant kan de vaccinatiekaart snel en gemakkelijk uitgenomen en ingestoken worden.

Bestel vaccinatiekaart hoesjes online

SPRINTIS biedt u vaccinatiekaarthoesjes in veelvoud van 100 stuks. Dankzij de aantrekkelijke staffelprijzen profiteert u van grotere aantallen.

Onze vaccinatiekaarthoesjes kunnen naar uw wensen op maat bedrukt worden. Het logo van uw praktijk of kliniek kan er bijvoorbeeld op gedrukt worden. Praat met onze klantenadviseurs over alle opties en details!

Maar niet alleen vaccinatiepaspoorten moeten beschermd worden. Ook voor andere documenten hebben beschermhoezen hun waarde bewezen. In het SPRINTIS-assortiment bieden wij u ook verschillende paspoorthoezen, paspoorthoezen en ticketzakjes voor zwangere vrouwen. Met SPRINTIS als sterke partner aan uw zijde kunt u altijd rekenen op een snelle levering.

Bestel nu en bescherm effectief alle vaccinatiepaspoorten en vaccinatiekaarten met een duidelijk zicht!

(Deze tekst is automatisch vertaald.)