SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt. x
Ma-Vr van 8.30 tot 17.00   |   Adviestelefoon +31 (0) 85 877 1356   |   (Bestel-)Fax +31 (0) 85 877 2380   |   E-mail info@sprintis.nl

Bindruggen/WireBind bindingen & accessoires

U bindt uw losse documenten snel, professioneel en veilig met bindruggen. Om de bindruggen te bevestigen zijn er geschikte bindmachines nodig. De materialen voor deze bindwijze leveren wij uiteraard in de beste kwaliteit, diverse kleuren en delingen (3:1, 2:1). Wij bieden de bindruggen zowel aan in afgepaste A4 en A5 lengtes als op spoelen. Daarnaast kunnen wij ook op maat gemaakte producten (individuele lengtes, kleuren) leveren.

Bindruggen / WireBind bindingen geven de nodige binding aan een documentenverzameling.


Ons aanbod in deze productlijn wordt aangevuld met diverse accessoires. Met filestrips kunnen producten gebonden met WireBind/bindruggen ook in ordners worden gearchiveerd. Dekbladen & achterbladen in verschillende uitvoeringen bieden bescherming en laten documenten, welke bijvoorbeeld middels bindruggen gebonden zijn, er meer up-to-date uitzien. Kalenderhangers welke in de bindruggen verwerkt worden, dienen ervoor om producten op te hangen aan wanden of deuren. Klemruggen zijn een eenvoudiger alternatief om enkele vellen bij elkaar te binden.

Binderücken für Drahtbindungen und Zubehör wie Deckblätter und Rückwände oder Aufhänger in Hülle und Fülle – natürlich schnell & preiswert lieferbar.
zoekopdracht wordt uitgevoerd