SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.
Dubbelzijdig tape maakt permanente en schone verlijming van diverse materialen mogelijk. In tegenstelling tot vloeibare lijm of lijm kan deze klever niet uitlopen of aan de randen uitsteken. Zo is dubbelzijdig tape bijv. zeer geschikt in de productie van offertemappen als bevestiging van de omslagen en andere productieprocessen.
 
Dubbelzijdig tape kan eenvoudig manueel worden verwerkt. Één zijde wordt beschermd met een verwijderbare folie. Eerst wordt het tape met de vrije kleefzijde op het oppervlak aangebracht. Vervolgens verwijdert u de schutlaag/folie en is de andere kleefzijde zichtbaar. Eenvoudig en schoon. Let op de informatie over de kleefkracht in de productbeschrijvingen.
 
Ons assortiment bevat verschillende uitvoeringen op handige rollen van 50 m. Dubbelzijdig tape in de uitvoeringen standaard, High-Performance, puur acrylaat, fingerlift of foamtape zijn verkrijgbaar in breedtes tussen 4 mm en 50 mm.
 
Ook verkrijgbaar in het assortiment: puur acrylaat tape. Kan worden gebruikt als vervanging voor schroefverbindingen of andere mechanische bevestigingen. In de afwerking als dubbelzijdig tape voor verschillende producten te gebruiken, welke een vaste en stevige verbinding van afzonderlijke componenten vereisen. Andere voordelen van zuiver acrylaat tape: weerbestendig, UV- en temperatuurbestendig. Zuiver acrylaat wordt ook gebruikt in gevelverf en is daarom betrouwbaar, zelfs wanneer het in contact komt met oplosmiddelen of water en biedt de beste kleefeigenschappen als dubbelzijdig tape.
Wij bieden een groot assortiment dubbelzijdige tapes voor de meeste toepassingen. Standaard tape, non permanente en permanente uitvoeringen, foamtape, acrylaat (puur) of High-Perfomance tape en meer - snel en voordelig leverbaar.
zoekopdracht wordt uitgevoerd