Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Omslag folie, SureBind Nobless met groef Omslag folie, SureBind Nobless met groef
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Omslag folie, leerkarton met groef Omslag folie, leerkarton met groef
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Restanten

Voordelen van ingebonden omslagen

Ingebonden documenten worden vaak gebruikt als hand-outs en worden door verschillende gebruikers bekeken of bewerkt. Veelvuldig gebruik kan leiden tot tekenen van slijtage, zoals vlekken of kreuken. Als de titelpagina slijt, gaat dit ten koste van het uiterlijk van het hele document. Om dit tegen te gaan, kan bij het inbinden van een brochure een omslag worden gebruikt. Deze zit voor de eerste pagina van het document en is gemaakt van dikwandig karton of doorzichtig plastic (PE-folie).

De omslag geeft een brochure extra stabiliteit en beschermt deze tegen slijtage, wat vaak voorkomt in het dagelijkse kantoorleven. Dit voorkomt dat documenten beschadigd raken door vloeistoffen, vuil of onzorgvuldig gebruik. Een omslag voorkomt ook op betrouwbare wijze voortijdige slijtage van documenten. Bovendien investeert u niet alleen in de duurzaamheid van uw documenten, maar ook in hun esthetiek. Hoezen geven brochures een professionele en elegante uitstraling. Daarnaast is er natuurlijk altijd de optie om de omslag te bedrukken of op een andere manier aan te passen. Bij SPRINTIS zijn transparante omslagen voorzien van een gekleurde strook, zodat u uw documenten kunt categoriseren en individualiseren.

Materiaal en kleuren

De omslagen van SPRINTIS zijn geschikt voor documenten in A4-formaat. U kunt kiezen uit kartonnen of plastic (PE-folie) omslagen. Alle inbindhoezen zijn voorzien van inslaggroeven voor eenvoudige en schone verwerking. De kartonnen omslagen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blauw. De plastic omslagen zijn transparant en maken de titelpagina van het inbinddocument zichtbaar. Onze transparante omslagen hebben een gekleurde kartonnen strip aan de lange zijde. De kartonnen strip kan in verschillende kleuren worden besteld. Dankzij de kleurcodering kunnen onze klanten hun documenten onderscheiden en creatief vormgeven.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)