Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Transparante omslagfolies zijn een stijlvolle oplossing voor het beschermen van uw inbindmappen. Ze zetten de titelpagina in het middelpunt en beschermen deze tegelijkertijd tegen vuil, kreuken, scheuren en andere omgevingsinvloeden. Coverfolies zijn geschikt voor presentaties, rapporten, dossiers, kalenders, menu's en nog veel meer. In combinatie met een stevige onderlaag geven ze uw document stabiliteit en een aangenaam gevoel. De transparantie zorgt voor een strakke uitstraling en een puristische, elegante esthetiek. Bij SPRINTIS vindt u geschikte afdekfolies voor elke behoefte. Onze folies zijn verkrijgbaar in glasheldere en matte versies en in verschillende formaten en diktes.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Voordelen van omslagfolies

Afdekfolies beschermen uw document tegen slijtage. Ze vormen een barrière tegen vuil, vocht en fysieke invloeden. Tegelijkertijd kunnen ze worden gebruikt als designelementen. Een document met een transparante omslagfolie ziet er elegant uit en onderscheidt zich van gewone omslagen. De titelpagina blijft volledig zichtbaar en wekt nieuwsgierigheid op naar de inhoud. Samen met het bijpassende rugblad vormen onze transparante omslagen een visuele eenheid en worden ze gezien als een omslag van hoge kwaliteit.

SPRINTIS-omslagfolies zijn niet voorgeperforeerd en kunnen flexibel worden verwerkt met verschillende bindmethoden - spiraalbinding, wire-binding, plastic binding of klembinding.

Omslagen in verschillende varianten

Onze omslagen van glashelder PVC zijn bijzonder geschikt als het kleurenbeeld van de documenten eronder zichtbaar moet blijven. Onze matte omslagen van PP-folie bieden meer bescherming tegen krassen, zijn niet reflecterend en minder gevoelig voor vingerafdrukken of vuildeeltjes. Wij raden matte folies vooral aan voor documenten die vaak gebruikt worden.

Om het uiterlijk van uw documenten te optimaliseren, kiest u het oppervlak van uw SPRINTIS-omslagfolies uit de volgende categorieën: glashelder, mat, glad, ontspiegeld, gestreept.

Afdekfolies in verschillende formaten

Het SPRINTIS-gamma omvat afdekfolies in verschillende formaten. Het assortiment omvat alle gangbare formaten en laat niets te wensen over als het gaat om de professionele vormgeving van uw documenten. Een transparante film in A4-formaat is geschikt als omslagvel voor de meeste in de handel verkrijgbare afdrukken. SPRINTIS biedt echter ook kleinere en grotere formaten aan:

  • Dekvel DIN A5
  • Dekvel DIN A4
  • Dekvel DIN A3
  • Dekvel DIN A2
  • Kaftfolie maxi formaat (700 x 1000 mm)

Afdekfolies in verschillende diktes

SPRINTIS omslagfolies zijn verkrijgbaar in verschillende materiaaldiktes van 0,15 mm tot 0,80 mm. U kunt de materiaaldikte gebruiken om de gewenste stabiliteit en het gevoel van uw bindproduct te beïnvloeden. Hoe dikker de omslagfolie, hoe stabieler het eindresultaat.

Aangepaste omslagfolies

Als u iets anders wilt dan een standaard A4 omslagfolie, leveren wij ook graag maatwerk. Onze omslagfolies kunnen in elk formaat en elke foliedikte geleverd worden. U kunt uw kalenders, presentatiedocumenten en menu's dus precies zo ontwerpen als u wilt. De klantenservice van SPRINTIS adviseert u graag!

(Deze tekst is automatisch vertaald.)