SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt. x
Ma-Vr van 8.30 tot 17.00   |   Adviestelefoon +31 (0) 85 877 1356   |   (Bestel-)Fax +31 (0) 85 877 2380   |   E-mail info@sprintis.nl

Betrokkenheid

 WIJWILLENBETROKKENHEID

Regionale roots – Betrokkenheid in hart en nieren. 

  Johannes Gutenberg en zijn revolutionaire uitvinding, de boekdrukkunst, is de basis voor de huidige grafische industrie. Daarom steunen wij de Förderverein Gutenberg evenals het Gutenberg Museum in Mainz. Wij steunen de jongeren en doneren aan de Hochschule der Medien (Media Universiteit) in Stuttgart evenals de Johannes Gutenberg Schule (School) in Stuttgart. 

  Lokaal zijn wij betrokken bij de Sportsponsoring bij s.Oliver Würzburg, de Würzburger Kickers en de Würzburger Panthers. Als voorbeeld het SPRINTIS BildungsShot waar deelnemers de kans krijgen om bij thuiswedstrijden van de s.Oliver Baskets, de financiering voor een opleiding te winnen. Gezamenlijke bezoeken aan wedstrijden van onze sponsor partners geven ook onze medewerkers een leuk uitje als vrijetijdsactiviteit.

  In de loop der jaren hebben wij ons, middels donaties in zowel natura als geld, voor sociale projecten en instellingen zoals "Kinder unserer Welt e.V.", "People of Africa e.V.", "Würzburger Tafel" of "Spieli Würzburg" ingezet.


s.Oliver Würzburg
1. Basketbal Bundesliga
SponsorWürzburger Kickers
2. Voetbal Bundesliga
SponsorWürzburg Panthers
American Football Bayernliga
Sponsor

 

 

zoekopdracht wordt uitgevoerd