SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.

Betrokkenheid

WIJWILLENBETROKKENHEID

     s.Oliver Würzburg
     1. Basketbal Bundesliga
     Sponsor     Würzburger Kickers
     3. Voetbal Bundesliga
     Sponsor     Würzburg Panthers
     American Football Bayernliga
     Sponsor


Regionale roots – Betrokkenheid in hart en nieren.

Johannes Gutenberg en zijn revolutionaire uitvinding, de boekdrukkunst, is de basis voor de huidige grafische industrie. Daarom steunen wij de Förderverein Gutenberg evenals het Gutenberg Museum in Mainz. Wij steunen de jongeren en doneren aan de Hochschule der Medien (Media Universiteit) in Stuttgart evenals de Johannes Gutenberg Schule (School) in Stuttgart.

Lokaal zijn wij betrokken bij de Sportsponsoring bij s.Oliver Würzburg, de Würzburger Kickers en de Würzburger Panthers. Bij het SPRINTIS NachwuchsShot proberen de junior spelers van de s.Oliver Würzburg Academie, vanaf de middellijn in de basket te scoren. Het Würzburger Nachwuchsprogramm (jonge talenten-programma) ontvangt van ons een donatie van 1.000 Euro per raak schot. Gezamenlijke bezoeken aan wedstrijden van onze sponsor partners geven ook onze medewerkers een leuk uitje als vrijetijdsactiviteit.

In de loop der jaren hebben wij ons, middels donaties in zowel natura als geld, voor sociale projecten en instellingen zoals "Kinder unserer Welt e.V.", "People of Africa e.V.", "Würzburger Tafel" of "Spieli Würzburg" ingezet.
zoekopdracht wordt uitgevoerd