Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

SPRINTIS transfertape is compatibel met het ATG-systeem en is bij uitstek geschikt als dubbelzijdig tape die bijzonder snel kan worden aangebracht. In combinatie met een ATG handdispenser kan het eenvoudig en flexibel worden verwerkt. Dit bespaart tijd, geld en veel spierkracht. Dankzij het gebruik van een handdispenser kunt u een constante druk uitoefenen en u bespaart uzelf het vervelende klusje om het schutblad te verwijderen. De handige dubbelzijdig tape kan worden gebruikt voor het verlijmen van posters, verpakkingen en foto's of helpt u bij het monteren van promotiemateriaal en verkoopdisplays. Bij SPRINTIS vindt u zowel transfertape van Scotch als hoogwaardige en voordelige alternatieven in verschillende breedtes, kleefsterkten en afmetingen.

Wat is het speciale kenmerk van dubbelzijdige transfertape?

In het dagelijks leven van bedrijven in de reclamemiddelenindustrie en de confectie-industrie is het belangrijk om verschillende materialen met elkaar te combineren. Dit kan enorm tijdrovend en energie-intensief zijn. Dit verandert met behulp van een plakbandrol. U heeft de mogelijkheid om lijmfolies nauwkeurig, absoluut afvalvrij en snel aan te brengen. Hiervoor heeft u een speciale transfer kleefband nodig. Het is enorm gemakkelijk te hanteren. Overdrachtskleefband is onmisbaar, vooral bij het maken van posters of het aanbrengen van afbeeldingen. Het kan ook gebruikt worden voor lijmen en lamineren. Dubbelzijdige transfertape bestaat in de regel uit een beschermpapier met aangebrachte acrylaatlijm, dat bij het afrollen als een zuivere kleeflaag op de ondergrond wordt aangebracht. De eenvoudige toepassing en de hoge kleefkracht maken het zeer veelzijdig en populair. Daarom wordt het steeds meer gebruikt voor privé-doeleinden en wordt het zowel door creatieve hobbyisten als in hun eigen vier muren gebruikt.

Welke selectie van transfertape kan ik bij SPRINTIS vinden?

SPRINTIS biedt een breed scala aan transfertapes aan. Onze producten zijn bij uitstek geschikt voor ATG-handdispensers. Kies, afhankelijk van uw toepassing, de transfer kleefband die precies de juiste hechtingseigenschappen heeft voor uw toepassing. Wie op zoek is naar een Beste Prijs alternatief, wordt goed geadviseerd met het artikel DK.ATG.P_P. De transferlijm is verkrijgbaar in breedtes van 6 tot 19 millimeter. Als u op zoek bent naar een complete set, neem dan de ATG startersset met ATG-900 handendispenser en 12 kwaliteitsfolies. Het heeft een adapter voor 6 mm kleefrollen en kan daarom naar behoefte worden gebruikt. Het beste is dat het startpakket al uit een hoeveelheid van slechts één stuk verkrijgbaar is. Ontdek nu deze en nog veel meer transfertapes - hier bij SPRINTIS.

Uw voordelen met dubbelzijdige transfertape van SPRINTIS:

  • Kan al besteld worden vanaf een hoeveelheid van slechts één rol
  • Extreem snel en gemakkelijk te gebruiken
  • Compatibel met elk ATG-systeem
  • Kan snel en eenvoudig op de millimeter gemonteerd worden
  • Hecht op bijna elk substraat en kan daarom op verschillende manieren worden gebruikt
  • Kan worden gekocht voor een grote hoeveelheid met kwantumkorting