Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Magneetframes | maatwerk Magneetframes | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt
Magneetframe A1 Magneetframe A1
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Magneetframe A2 Magneetframe A2
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Magneetframe A3 Magneetframe A3
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Magneetframe A4 Magneetframe A4
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Magneetframe A5 Magneetframe A5
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Magneetframe Window Frame Magneetframe Window Frame
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Magneetframe A6 Magneetframe A6
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Magneethoezen, quickload, achterfolie volledig magnetisch Magneethoezen, quickload, achterfolie volledig magnetisch
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

De voordelen van een magneetframe bij SPRINTIS:

 • Kan in kleine hoeveelheden (al vanaf 2 stuks) besteld worden
 • Is zowel zelfklevend als ook niet-zelfklevend leverbaar
 • Is verkrijgbaar in veel verschillende maten, kleuren en uitvoeringen
 • Kan heel gemakkelijk worden bevestigd en losgemaakt
 • Maakt gaten boren of andere voorzieningen overbodig
 • Blijft op bijna elke ondergrond zitten
 • Is in alle gangbare papierformaten verkrijgbaar
 • Biedt langdurige bescherming tegen vocht, stof en vuil
 • Kan zowel in liggend - als in staand formaat worden gebruikt
 • Is ook leverbaar in een Security-versie
 • Bij hogere afname geldt een staffelkorting

Waarvoor heb ik een magneetframe nodig?

Magneetframes zijn zeer veelzijdig inzetbaar. Ze dienen in de eerste plaats als bescherming tegen vuil, stof en vocht en kunnen gemakkelijk op bijna elk glad oppervlak worden aangebracht. Bij SPRINTIS vindt u zelfklevende evenals niet-zelfklevende magneetframes voor verschillende doeleinden. Normaal gesproken worden magneetframes gebruikt om aan draadboxen en andere transportkisten te bevestigen. Ze kunnen belangrijke documenten met opmerkingen herbergen. Dankzij de frames worden de ingesloten documenten langdurig veilig bewaard en barcodes kunnen door de transparante folie van het geïntegreerde venster direct worden gescand. Bovendien komen magneetframes net zo vaak in magazijnen als in verkoopruimtes voor. Ze dienen voor de markering van magazijnstellingen of om bezoekers de weg te wijzen. Dankzij de opvallende kleuren zijn magneetframes gemakkelijk te vinden en worden de ingesloten documenten optimaal gepresenteerd. Vanwege het gemakkelijke gebruik kunnen magneetframes bovendien heel snel worden aangebracht. Meestal kunnen de ingesloten documenten zo vaak als nodig worden gewisseld. Veel bedrijven gebruiken de magneetframes ook voor kantoorruimtes of op flip-overs.

Hoe gebruik ik een magneetframe?

Afhankelijk van het type kunnen magneetframes op verschillende manieren worden aangebracht. De meeste magneetframes zijn zelfklevende vensters, die van een magneetband voorzien zijn. Dat wil zeggen: de achterkant van het frame is zelfklevend. De informatieframes kunnen middels eenvoudige handelingen op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht. Het desbetreffende informatiebord wordt door de aanwezige magneetband gefixeerd. Een ander type magneetframe is het venster met magneetband. Deze is voorzien van magneetstrips en hecht op elke metalen ondergrond. Of het nu gaat om een zelfklevend magneetframe of niet, een frame kan op verschillende ondergronden worden geplaatst en eventueel zo vaak als gewenst worden hergebruikt. Omdat bijna alle magneetframes in de gangbare papierformaten verkrijgbaar zijn, kunnen ze voor bijna elk document worden gebruikt. Of u het magneetframe in staand- of liggend formaat wilt gebruiken, is aan u.

 

Welke keuze aan magneetframes heb ik?

De keuze aan magneetframes is enorm. SPRINTIS biedt u zowel zelfklevende als ook niet-zelfklevende magneetframes in verschillende kleuren en maten. Als u op zoek bent naar een eenvoudig magneetframe met magneetband, dan is het artikel MT.MR een goede keuze. Het magneetframe is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en kan zowel in A3 als ook in A4 en A5 formaat worden besteld. Gemaakt van hard PVC biedt het frame een materiaaldikte van 250 micron. De transparante en ontspiegelde folie biedt goed zicht op de ingesloten documenten. Wie een zelfklevend magneetframe zoekt, kan artikel MT.MR.SK aanschaffen. De herpositioneerbare lijm zorgt ervoor dat u het frame zelfs vaker kunt gebruiken. Het frame is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood, blauw, groen, geel en zilver, en kan in verschillende papierformaten worden gebruikt. Als u een security-magneetframe zoekt, is artikel MT.SR.SK de perfecte keuze. Het kleurrijk gestreepte frame is leverbaar in diverse kleurencombinaties en zelfs op grote afstand goed zichtbaar.

Bijzonder praktisch: bij SPRINTIS kunnen alle magneetframes al in kleine hoeveelheden - vanaf 2 stuks - afgenomen worden. Als alternatief voor opslagetikettering zijn in de SPRINTIS-shop ook magneethoezen, draadbeugelzakken en markeringshoezen verkrijgbaar.