Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Zelfklevende basisplaatjes voor magneten worden steeds populairder. Ze hebben echter de eigenschap dat magneten zich eraan hechten. In de SPRINTIS shop vindt u een grote keuze aan verschillende metalen schijven, die van niet-magnetische oppervlakken in een handomdraai een bruikbare primer kunnen maken. U kunt kiezen tussen zelfklevende en niet-zelfklevende primers. Kom een kijkje nemen en ontdek hoogwaardige metalen schijven in verschillende maten en uitvoeringen, afhankelijk van het beoogde gebruik.

Metalen basisplaatjes Metalen basisplaatjes
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Metalen basisplaatjes, zelfklevend Metalen basisplaatjes, zelfklevend
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Waarom heb ik basisplaatjes nodig?

Basisplaatjes kunnen op vele manieren worden gebruikt. In kantoren en pauzeruimtes dienen ze vaak ter vervanging van een magneetbord. Met metalen schijven van SPRINTIS kunnen magneten specifiek worden toegepast. Dit betekent dat notities ook op kleine oppervlakken kunnen worden bevestigd of dat er miniatuur magneetwanden kunnen worden gemaakt. Zo kunnen plannen, foto's of andere belangrijke informatie in lounges en kantoren aan de muur worden bevestigd. Uiteraard is de kleefgrond ook geschikt voor privégebruik en kan deze in de keuken worden gebruikt als opslagplaats voor boodschappenlijstjes of dienstregelingen. Tassen, mappen en dozen zijn een ander toepassingsgebied voor primers. Metalen schijven en folies worden specifiek gebruikt om een magnetische afdichting te creëren. Bijzonder kleine magneetrondjes zijn perfect geschikt om verborgen onder dun papier te gebruiken en creëren zo een onzichtbaar oppervlak waarop magneten kunnen worden bevestigd. Natuurlijk kunnen de ronde spaties ook aan open ruimtes worden bevestigd.

Hoe gebruik ik een basisplaatjes?

Een basisplaatje kan gemakkelijk worden aangebracht, zelfs door leken. In de SPRINTIS shop vindt u zelfklevende en niet-klevende metalen basisplaatjes die op vele manieren gebruikt kunnen worden. De metalen basisplaatjes met zelfklevende achterzijde bieden u een praktisch lipje. Hierdoor kunnen ze direct worden verlijmd zonder de zijkant met lijm aan te raken. Bovendien steekt de beschermfolie iets buiten de rand van de ronde vormstukken uit en is daardoor gemakkelijker te verwijderen. Verwijder de beschermfolie kort voor gebruik en druk de metalen blenk enkele seconden op de gewenste plaats. Let op: Om ervoor te zorgen dat de metalen schijven permanent blijven kleven, moeten ze altijd op een schone ondergrond worden gebruikt. Stof, water of andere onzuiverheden kunnen de kleefkracht beïnvloeden. Reinig daarom het betreffende oppervlak voor elke toepassing. Het beste van SPRINTIS metalen schijven is dat ze aan bijna elk oppervlak plakken. Ze kunnen worden toegepast op papier, karton, hout, plastic en glas. Alle metalen schijven worden gekenmerkt door een enorm sterke kleefkracht en bieden duurzame houvast. Houd er ook rekening mee dat de metalen schijven alleen maar lijm zijn, het zijn geen magneten.

Wat is mijn keuze van basisplaatjes?

SPRINTIS biedt u een breed scala aan verschillende basisplaatjes. De bij ons verkrijgbare metalen schijven zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. De kleinste basisplaatje in onze magneetwinkel zijn metalen schijven met een diameter van 11 millimeter. Ze zijn 0,3 millimeter dik en zijn in verschillende uitvoeringen uit voorraad leverbaar. De kleine schijven kunnen los worden gekocht of overtuigen als zelfklevende versie. De kleine kleefgronden zijn ideaal voor de bevestiging aan nietjes en mappen of om in kleding en accessoires te naaien. Als u op zoek bent naar een grotere primer, dan is MS.ES.31.0_3.SK.06 een goed voorbeeld. De zelfklevende metalen blenk met handige klep kan snel op geschikte oppervlakken worden bevestigd en dient als kleefbasis. Het heeft een diameter van 31 millimeter en is voorzien van een sterke lijm. Bovendien gegalvaniseerd zijn de lijmoppervlakken bijzonder stabiel en kunnen zowel metaalband en metaalstrips als alternatief voor een magneetbord worden gebruikt. Bijzonder praktisch: alle metalen schijven kunnen vanaf 100 stuks besteld worden en zijn daarom ook in kleine hoeveelheden verkrijgbaar. Wie meer koopt, kan profiteren van onze royale kwantumkorting.

De voordelen van SPRINTIS basisplaatjes:

  • kan al gekocht worden vanaf 100 stuks
  • zijn beschikbaar zelfklevend en zonder zelfklevende achterzijde
  • zijn beschikbaar in verschillende maten en ontwerpen
  • kan bijzonder gemakkelijk worden bevestigd
  • verblijf op bijna elke ondergrond
  • zijn verkrijgbaar in diameters van 11 mm tot 31 mm
  • met een sterk magnetisch effect

Zelfklevende basisplaatjes - maak van elk oppervlak een bruikbaar magnetisch oppervlak