Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Prijskaarthouders, ook wel sign-clips genoemd, worden gebruikt om prijsetiketten, reclameboodschappen en productbeschrijvingen aan te bevestigen. Door hun snelle en gemakkelijke gebruik worden prijskaarthouders bijna overal gebruikt. Bij SPRINTIS vindt u een grote selectie in verschillende ontwerpen met verschillende lengtes en bevestigingstypen. Vind de juiste prijskaarthouder voor uw toepassing. Bestel nu!

Prijsetikethouders voor prijsetikettering

Prijsetikethouders worden overal gebruikt waar flexibele en aangepaste etikettering van prijzen, promoties en productinformatie nodig is. Deze praktische hulpjes zijn onmisbaar geworden in de groot- en detailhandel en op beursstands.

Voordelen van prijskaarthouders

Met prijskaarthouders kunt u snel en eenvoudig prijsetiketten, aankondigingen van aanbiedingen en productomschrijvingen op de gewenste POS aanbrengen. De klem houdt het prijskaartje stevig in de gewenste positie. De bordenklemmen zijn ook snel en gemakkelijk te gebruiken bij het verwisselen van de geklemde borden. Het prijskaartje kan eenvoudig geplaatst, verwijderd of vervangen worden door simpelweg de klem te openen. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit.

Dankzij de verschillende soorten bevestiging is er voor elke locatie een geschikte prijskaarthouder. De klem voor het prijskaartje is met het tweede onderdeel verbonden door een kogelgewricht, wat de gebruiksflexibiliteit nog vergroot. Het SPRINTIS assortiment biedt u een ruime keuze aan varianten en bevestigingstypes.

Prijskaartklemmen met klemmen

Prijskaarthouders met klemmen zijn de bekendste bordenklemmen en worden het meest gebruikt. Ze worden eenvoudig op de gewenste plaats geklemd en kunnen onmiddellijk worden gebruikt. Het SPRINTIS assortiment omvat prijskaarthouders met klemmen in verschillende versies, sommige met hoekverstelling. Dankzij het grote aantal verschillende hoogtes, breedtes en klembreedtes kunnen wij u altijd de juiste prijskaarthouder met clip voor uw individuele toepassing aanbieden.

Prijskaartklemmen met schijf

Dankzij het plaatje op de prijskaarthouder kunnen prijsetiketten en mededelingen ook optimaal worden weergegeven op gladde oppervlakken. De zelfklevende borden zijn bijvoorbeeld geschikt voor permanente bevestiging op gladde muren, meubels, in de detailhandel en op kantoor. De sterk hechtende PE-schuimlijmstippen zorgen voor een stevige bevestiging, zelfs als ze verticaal worden aangebracht. Omdat de schuimkleefstippen na het eerste gebruik niet verwijderd kunnen worden, raden wij deze variant speciaal aan voor permanent gebruik.

Prijskaarthouders met neodymium magneet

Naast de prijskaarthouders met bordje of clip, bieden wij ook een magnetische versie voor handige bevestiging aan magnetische voorwerpen en oppervlakken. Dankzij de neodymium magneet biedt dit model een sterke kleefkracht bij een minimaal volume en een laag gewicht.

Waar gebruikt u de prijskaarthouder

Prijskaarthouders worden op verschillende plaatsen gebruikt. Naast het klassieke gebruik op het schap in de kruidenierswinkel, zijn er nog andere locaties en mogelijke toepassingen die we aan de hand van enkele voorbeelden kunnen aanbevelen:

  • Aankondigingen van aanbiedingen in de kruidenierswinkel
  • Prijskaartjes in de display van kaas- en worsttoonbanken in supermarkten
  • Prijskaartjes op het broodmandje in de bakkerij
  • Prijskaartjes en aanbiedingen in slagerijen en banketbakkerijen
  • Informatieborden voor ingrediënten in bakkerijen, slagerijen en banketbakkerijen
  • Prijskaartjes op fietsen in fietsenwinkels
  • Prijskaartjes op kledingrekken en op warenkuipen in textielwinkels
  • Productbeschrijvingen en prijskaartjes in tuincentra en bloemenwinkels
  • Informatie over toppers en bestsellers op het product
  • Informatie en prijskaartjes op beursstands

Voordelige prijskaartjeshouders kopen

Dankzij hun veelzijdige gebruik zijn bordenclips onmisbaar geworden in de handel en commercie. Onze productadviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste prijskaarthouder voor de gewenste toepassing. Als u grotere hoeveelheden bestelt, profiteert u van aantrekkelijke staffelprijzen. Naast bordenclips omvat het SPRINTIS-assortiment ook schapstoppers, scannerrails en prijshoezen. De grote selectie prijsetiketteringsproducten zal u helpen bij het organiseren en optimaal uitrusten van uw bedrijfspanden. Bestel nu en profiteer van snelle verzending!

(Deze tekst is automatisch vertaald.)